© Diemme

Ganni samarbeider med Diemme

Det populære it-merke har nå slått seg sammen med Diemme for å lage høstens kuleste sko!

Det populære danske merket Ganni har for lengst fått it-stempelet, og er å se på enhver jente som er glad i mønster og trendplagg. I løpet av årene har Ganni hatt flere store samarbeid. Blant annet med den New York-baserte multikunstneren Ana Kras. I tillegg lanserte de en eksklusiv kolleksjon sammen med nettuniverset Net-a-porter i fjor.

I år har merket slått seg sammen med Diemme, som er et familieeid firma i Italia - og er kjent for robuste sko med fokus på bærekraft og kvalitet.

Ditte Reffstrup, som lanserte Ganni i 2009, sier at de valgte å gå sammen med Diemme da de har en lang tradisjon når det kommer til håndverk, i tillegg til at de ligger et hestehode foran når det kommer til 'performance'-skotøy.

– Det er en familiedrevet bedrift, og jeg elsker virkelig kjærligheten de legger i alt arbeidet.

Leste du? Se høstkolleksjonen til Ganni - i butikk nå!

Ditte innrømmer at hun hadde en moderne utgave av Julie Andrews fra The Sound of Music i tankene når hun startet på kolleksjonen. Hun sier at hun liker spesielt godt kontrastene mellom den typiske hiking-bootsen og det moderne, og røper at det er denne type stil vi kan vente oss når de viser den nye kolleksjonen under Copenhagen Fashion Week om få uker.

– Jeg liker å jobbe med mennesker som kommer med noe nytt til bordet. Paret som står bak Diemme har utrolig mye kunnskap når det kommer til håndverk og kvalitet, noe Ganni nå har blitt en del av - med en moderne tvist, selvføIgelig.