Ganni lanserer egen denimlinje

Ganni lanserer egen denimlinje

I forlengelse av samarbeidet med luksusnettbutikken NET-A-PORTER, lanserer GANNI en helt ny kolleksjon!

Vårt danske favorittmerke utvider vårkolleksjonen med egen denimlinje, i et forlenget samarbeid med luksusnettbutikken Net-a-porter.

I designprosessen har sjesdesigner Ditte Reffstrup fått med seg Bengt Thornefors og Christoffer Svensson fra det svenske, kreative studioet Magniberg.

Visste du? Dette er den rette måten å lage hull i jeansen på!

Både Bengt og Christoffer har lang fartstid som motedesignere, og tidligere jobbet for motehus som Acne Studios, Givenchy og Saint Laurent. GANNI vil være det første merke de gjør et designsamarbeid med.

– Vi har lenge snakket om å utvikle en jeanskolleksjon, og da geniene bak Magniberg foreslo et samarbeid, falt valget raskt på denim. Vi har spilt på kontraster, lekne snitt og spennende kontraster som resten av vårkolleksjonen, sier Ditte i en pressemelding.

Ganni lanserer egen denimlinje

Denimkolleksjonen består av jakker, jeans og skjørt med en palett som strekker seg fra gult, lavendel og oransje til blått, hvitt og rosa. Silhuettene er voluminøse og snittet skarpe.

– Denim er et så grunnleggende element i GANNI-jentas garderobe. Plaggene har en naturlig passform, og på lik linje med resten av kolleksjonen en kul, men samtidig avslappet fremtoning. Vi har virkelig troen på denne kolleksjonen, og buksene kommer garantert til å bli en hit, sier Lisa Aiken, innkjøpssjef hos NET-A-PORTER i en pressemelding.

Ganni lanserer egen denimlinje