Gigi Hadid og Zayn Malik
© GettyImages

Gigi Hadid avslører endelig datterens navn

Hva syntes du om det unike navnet?

Instagram sto i brann da den amerikanske supermodellen Gigi Hadid og hennes kjæreste Zayn Malik i april i fjor avslørte at de ventet barn, og fansen har spent fulgt oppdateringer med bilder av gravide Gigi siden den gang. Datteren kom til verden for fire måneder siden, men modellen har vært sparsommelig med bilder og detaljer om jenta. Også navnet på babyen har vært holdt hemmelig inntil for noen timer siden, da Gigi på uventet vis avslørte hva datteren skal hete.

Stjerneparet sin datter har fått det originale navnet Khai, og måten navnet ble avslørt på har vekket oppsikt. I stedet for å legge ut en post som utvilsomt ville gått viralt har modellen har i all stillhet endret bioen sin i Instagram til å være "Khai's mom", altså "mammaen til Khai".

Hvor inspirasjonen bak navnet Khai kommer fra er uvisst, og stjerneparet har enda ikke gått ut med om jenta er oppkalt etter en spesiell person. Men det er liten tvil om at Khai kommer til å være gjenstand for mye oppmerksomhet i årene som kommer, og vi gleder oss til å følge den lille familien fremover.