© Getty Images

Gigi Hadid i norsk design

Klikk deg inn i saken for å se antrekket til supermodellen

It-modell og stilikon Gigi Hadid sprer trender raskere enn ild i tørt gress. I går ble superstjernen observert med norsk design - og genseren er allerede etterspurt.

  • Under Oslo Runway i februar var det diverse stylister fra NYC som var flydd inn som kom på visningen vår og besøkte showroomet vårt. At Gigi Hadid har valgt å bruke en av våre dna-produkter med den nylanserte hengerlogoen vår, er jo skikkelig fett. Vi har nok aldri opplevd lignende respons bare timer etter at bildet kom ut, og vi klarer faktisk ikke få svare på alle henvendelser vi har fått, sier Andreas Holzweiler bak merket.

Fikk du med deg: Ukens ønskeliste: Alt under 1.000 kroner

Det var den britiske nettavisen Daily Mail som først publiserte en artikkel om genseren til stjernen. De kaller stilen til Gigi for "sartorial risk". "Catwalk-dronningen (21) rocket en vågal look på vei til leiligheten sin på Manhattan, iført oransje briller og en lys og sprek hoodie", skrive journalisten.

Holzweiler-genseren på modellyndling Gigi

© Getty Images
  • At Gigi Hadid er blitt sett i en genser fra Holzweiler synes vi er helt sykt kult. Dette viser igjen hvor viktig Oslo Runway er for å få norsk mote ut i verden, da dette skaper store ringvirkninger for hele bransjen, sier Ditte Kristensen, prosjektleder Oslo Runway.

Så du denne: Ny motebutikk i hovedstaden

Genseren er en del av Holzweiler sin høst/vinter 2017 kolleksjon som er i butikk fra juni.

© INDIGITAL IMAGES