© Getty, NaomiCampbell_Instagram

Gigi Hadid og Kim Kardashian hedret sitt forbilde

Coffee table boken alle har ventet på er endelig lansert!

Denne uken kom coffe table boken alle har snakket om, boken om Naomi Campbells utrolig karriere som fotomodell.

For moteinteresserte er navnet Naomi et synonym med betegnelsen supermodell, og sammen med blant annet Kate Moss, Christy Turlington og Cindy Crawford bidro hun til den statusen store modeller i dag har. Naomi banet vei for fargede modeller i bransjen, og var den første mørkhudede til å pryde franske Vouge, og TIME magazine - noe som ble regnet som en liten revolusjon i moteverden på den tida.

Vet du hva supermodellene fra nittitallet gjør i dag?

Denne uken kom den etterlengtede gigantiske coffe table boken som oppsummerer karrieren til en av de aller største supermodellene gjennom tidene, «Naomi Campbell».

Gigi Hadid, som tilhører den nye ”yngre garden” var tilstede under lanseringen for å hedre den engelske legenden, og selfiedronningen selv, Kim Kardashian var der for å feire Naomi.

Boken som enkelt og greit er døpt «Naomi, The Art og Beauty», forteller hennes imponerende historie gjennom bilder. Unike bilder tatt av Naomi som 16 år gammel modellspire, frem til hennes aktive karriere i dag.

Tross noen skandaleoppslag knyttet til hennes temperament, har hun beholdt posisjonene som en av de største modellene, og pryder stadig covere verdene over.

Shoppetips: Vi har funnet IT-skoen du skal kjøpe denne våren.

Boken er en av de største lanseringene fra kunstbokforlaget Taschen og anslåes til å bli et samleobjekt, og de første tusen eksemplarene som allerede er utsolgt, er signert av modelldronninga selv.

Interessert i mer modellnytt? Hun er Gigi Hadids arvtager.

Psst! Om du trodde Gisele Bunchen var kjent for sin fantastisk gange, søk opp Naomi på youtube, med lange muskuløse ben var hun en av de beste til å gå ned catwalken.