Gravid Kim Kardashian uten en tråd

Kim Kardashian får internettet til å koke igjen, denne gangen ved å dele naken-selfie på Insta. Og dermed setter hun en definitiv stopper for spekulasjonene om at hun bare faker (?!) at hun er gravid.

Flere internasjonale medier har i det siste beskyldt Kim Kardashian West for å lyve på seg sin siste graviditet, fordi hun ikke har lagt på seg like mye som under forrige svangerskap. Men Kim lar seg jo ikke vippe av pinnen så lett, så for å sette en stopper for spekulasjonene - eller bare for gøy, hva vet vi - la hun like godt ut en splitter naken-selfie med den gravide magen godt synlig på Instagram.

© @kimkardashian

Det burde vise dem, tenker vi!

Har du forresten hørt hva den nye babyen skal hete? De har nok en gang gått for en himmelretning, denne gangen med et lite tillegg. Kim og Kanyes nye sønn skal nemlig hete Easton! Easton West altså, et navn som passer perfekt inn i Kardashian-West-universet.

OBS OBS!

Ikke glem å kjøpe septemberutgaven av Costume som kommer i butikk på fredag! Der blir vi med i sengen til noen av Norges aller vakreste og stilsikre damer.