Gucci T-skjorte - Det italienske motehuset introduserer sitt neste trendplagg!
© Getty

Gucci lanserer sitt neste trendplagg

Den populære T-skjorten fra Gucci har fått et nytt preg!

Guccis sjefdesignerAlessandro Michele stopper aldri å overraske. Sesongens visning var et rene fyrverkeri med hele 120 ulike antrekk i alle regnbuens farger, paraplyer, opprevne t-skjorter, hodeplagg og silkekjoler.

Det italienske motehuset fortsetter å være tro mot sin feminine og romantiske stil , og gir den hypede T-skjorten med Gucci-logo et nytt preg ved å introdusere et samarbeid med den britiske illustratøren Angelica Hicks.

Samarbeidet startet etter at Alessandro oppdaget Hicks grafiske univers på Instagram. Hicks er kjent for sine «tongue-in-cheek» - etiketter, og har designet 11 ulike kunstuttrykk for Gucci. T-skjortene lanseres 25.mai, og vil kun bli produsert i et begrenset opplag.

Gucci T-skjorte - Det italienske motehuset introduserer sitt neste trendplagg!

For å feire designsamarbeidet pryder to av illustrasjonene som veggmalerier i New York og Milano, samt et geografisk Snapchat-filter.

Hold også et øye med den amerikanske illustratøren Jayde Fish. Hun har med sine fantasifulle, mystiske dyreunivers tegnet etiketter som svaner, hengende aper og papegøyemønster som pryder kolleksjonen til Gucci som er i butikk nå!