© Desiree Mattsson

Haddy Ceesay: – Det er godt å utvide perspektivet og utforske andre deler av verden

Vi har tatt en snakk med Haddy Ceesay om hennes motekarriere og for å høre hvilke planer hun har for sommeren.

f.v. Haddy Ceesay, Eliiza Kuol og Ayan Mou på covershoot for Costume.

© Desiree Mattsson

Hva har vært høydepunktet så langt i karrieren?
– Det må ha vært min første shoot med Desiree Mattsson og Linda Wickmann som også ble mitt første cover, og Vogue Arabia editorial som de også gjorde med meg. De er virkelig en «name a better duo» kombinasjon, og de er herlige å være rundt.

Hva gleder du deg mest til denne sommeren?
– SOL SOL SOL og varme. Jeg gleder meg til Sør-Europa, sene kvelder og gyldne menn, hehe.

Hva liker du å spise / drikke / gjøre når det er sommer?
– Jeg elsker is. Spesielt sitron-is. Så jeg spiser is hele dagen, drikker gode lette drinker og spiser masse frukt. Og kebab på søndager etter lange, harde uker!

Haddy Ceesay, Ayan Mou og Eliiza Kuol på forsiden av Costume.

Hvordan var det på shoot med Costume?
– Det var virkelig noe av det gøyeste. Vi var en gjeng med talentfulle individer som kjenner hverandre, og det å kunne skyte med de var en ære! Vi elsker å gjøre narr av hverandre så det var mye tulling, topp stemning og enda mer latter.

Hvilken look var din favoritt?
– Bikinien i sølv og Mugler øredobbene! HOT!

Hva slags stil kjører du om sommeren?
– Jeg elsker å føle meg hot, men casual. Så du ser meg ofte i jeans, tanktops, bikini overdeler, skjørt, shorts og diverse matchende sett.

Hva er ditt beste ferietips?
– Jeg anbefaler å dra til Ghana, Marokko eller Senegal. Det er så mye inspirasjon å hente, og det er en nice vibe, sinnsykt god mat og fryktelig hyggelig mennesker. Det er også godt å utvide perspektivet og utforske andre deler av verden! Martinique og Saint Lucia er helt klart paradis på jord. Jeg har aldri sett så vakre solnedganger. Hvis du vil være i Europa så er Albania, Italia, Hellas, København og Frankrike klare favoritter!