Hemmeligheten bak den franske stilen

Très chic! Franske kvinner får mye oppmerksomhet for deres sans for mote og stil. Finn ut hemmeligheten deres her.

De franske it-jentene imponerer gang på gang, og de klarer alltid å fange fotografenes oppmerksomhet med sin utsøkte sans for mote og skjønnhet. Men hva er egentlig hemmeligheten? I et intervju med Harpers Bazaaravslører modell og musikkprodusent Caroline de Maigret hemmeligheten til franske kvinner.

Ikke vær perfeksjonist

– Vi er ikke helt perfekte, og det er helt greit. I Frankrike har vi på en måte gitt opp alt det med å være perfekt, og det interesserer andre mennsker, forteller Caroline de Maigret til Harpers Bazaar.

Så litt av hemmeligheten er altså å omfavne ideen om at vi ikke alltid kan være perfekte. Ting kan heller være litt tilfeldig og tilbakelent, enn at man prøver for hardt. Å akseptere seg selv har gitt franske kvinner den fantastiske stilen de har i dag.

Få stilen

Det trenger ikke være komplisert eller vanskelig for å være moteriktig. Sett sammen enkle plagg, og skap et flott antrekk.

Hatt fra Maison Michel, 3.349 kr.

Hatten gir et mer laidback preg, og setter en kul finish på det fransk-inspirerte antrekket.

Blazer fra Tibi, 5.475 kr.

Blazeren kommer i mange forskjellige former og farger, men til dette antrekket er det finest med en som er litt oversized. Det er både komfortabelt og trendy, og du kan gjerne gå for en med striper i år.

Bukse fra Mango, 345 kr.

Det er nok ikke bare vi som er glad for at de løse boyfriend-jeansene er supertrendy i år. De er både behagelige og kule, og kan kombineres med så mye forskjellig. Uansett om buksen i seg selv er laidback, kan du gjerne kjøre på med et par hæler og en blazer som i dette antrekket, og det blir med en gang mer classy.

Sko fra Christian Louboutin, 6.906 kr.

Som nevnt over kan du gjerne kombinere løse jeans med høye hæler, og da passer det perfekt med et par fra en fransk skodesigner.

Sko fra Jil Sander, 5.568 kr.

Herreinspirerte sko er stort blant de franske it-jentene. De er perfekt til den franske looken, og er et sikkert valg denne sesongen.

Nøkkelplagg

Disse plaggene kan være med på å utgjøre den flotte franske looken, og er nøkkelplagg i enhver fransk kvinnes garderobe.

Hvit skjorte fra Closed, 1.115 kr.

Den hvite skjorten burde alle ha i basisgarderoben sin. Den kan kombineres med absolutt alt, og kan redde deg fra kleskrisene.

Skjerf dra Dolce & Gabbana, 2.371 kr.

Knyt et tynt silkeskjerf i halsen, og du har den perfekte finishen på det franske antrekket.

Skjørt fra Stella McCartney, 4.289 kr.

Blyanstskjørtet er ganske typisk fransk, og gir antrekket ditt et preg av femininitet samtidig som det ser profesjonelt og anstendig ut.

Rosa tweedjakke fra Moschino, 12.928 kr.

Tweedjakken er den jakken du burde gå for når du vil oppnå den franske stilen. Den korte fasongen passer fint til blyantskjørtet og andre plagg som er høye i livet.

Trench coat fra A.P.C, 5.597 kr

Trenchcoaten er den perfekte jakken til både vår, sommer og høst, ikke minst om du er ute etter den franske looken.

Bukse fra Joseph, 2.794 kr.

Gå til innkjøp av en helt normal, svart dressbukse. Den kan brukes til alt, og samtidig er den behagelig og classy. Enten om du bruker den sammen med blazer for en mer profesjonell look, eller en enkel kasjmirgenser og et par sneakers til et mer laidback antrekk.