© Stockholm Fashion Week

Her er de beste visningene fra Stockholm Fashion Week

Vi oppsummerer moteuken i Stockholm!

Moteuken i Stockholm er avsluttet for denne gang. Vi sitter igjen med drøssevis av inspirasjon - fra både catwalken og streetstylet. Vår nettansvarlig Sonia Uppal kommenterer våre favorittvisninger:

DAGMAR
Denne sesongen har House of Dagmar hentet inspirasjon fra diktet “Diversity” av Jon York - som spiller på kontraster. De viste store kontraster av ulike materialer, samt mellom det maskuline og feminine. Fargepaletten var en miks av sennep, burgunder, sort og hvitt. Vi elsket de kule cardiganene, de varme kåpene og måten de hadde stylet skjerfet på.

RODEBJER
Vi kan ikke vente til denne kolleksjonen kommer i butikk! Rodebjer viste denne sesongen en sterk kolleksjon, hvor de har hentet inspirasjon fra to amerikanske kvinner som påvirket kunstscenen i sin tid. Den maskuline dressen, alpeluen og trenchen var brukt flitting i stylingen.

FILIPPA K
Filippa K mestrer den minimalistiske og klassiske stilarten, og denne sesongen var intet unntak. 90-talls vibber og stroppekjoler er notert - vi gleder oss allerede til neste høst.

Totême

Rette linjer, basisplagg og en ren fargepalett beskriver den nye kolleksjonen til Elin Kling. Ulike materialer var noe av det som først ble lagt merke til. I tillegg var hvert antrekk stylet med sorte spisse sko, der skoene gikk over buksene på enkelte styles - et stylingtriks vi gjerne kopierer!

WHYRED
Stram, maskulin og pertentlig. Whyred overrasker stadig, og denne kolleksjon var et av høydepunktene under moteuken. Vi elsker de androgyne snittene, blandet med feminine fargepaletter.