© Getty

Her er Saint Laurents nye designer

Ryktet er bekreftet: Anthony Vaccarello blir ny kreativ leder for Saint Laurent!

Heidi Slimane har sluttet i Saint Laurent
© getty

I forrige uke ble det bekreftet at fotograf og motedesigner Hedi Slimane forlot sjefsstolen som kreativ leder for Saint Laurent, og det har vært spekulert mye om hvem arvtageren kom til å bli.

Det var Hedi som i sin tid fikk motehuset «Yves Saint Laurent» til å gå bort fra det opprinnelige navnet, og ”bare” hete «Saint Laurent». Siden har han høstet mye ros for sin evne til å modernisere merket, og befestet dets posisjon som den moteautoriteten det i mange år var, og nå helt klart er.

Motenytt: Har du sett bildene til Beyonce's første treningskolleksjon?

Under sine fire år som sjefdesigner satte Slimane standarden for merkets profil som en moteautoritet, og det har lenge gått rykter om hans avgang. Under den siste visningen var lokalet stjernespekket av kjendiser som møtte opp for å se det som var spådd bli hans siste visning.

Motenytt: Fikk du med deg Givenchys designer lanserer kolleksjon for Nikelabs?

I løpet av sin karriere fikk den mediesky designeren mye oppmerksomhet rettet mot motehuset da han knyttet til seg IT-girls somLady Gaga ogCara Delevingne. Slike grep blir det penger i kassa av. For ifølge tallene som selskapet gikk ut med i 2014, fordoblet tallene seg fra 549 millioner dollar til svimlende 787 millioner dollar.

Nå er det bekreftet at den belgiske Anthony Vaccararello forlater Vercus Versace for å overta stafettpinnen etter Slimane.
Etter bildene av den sexy kreasjonen supermodellen Anja Rubic bar under Met Ball 2012, gikk det rykter om at Donatella Verscase hedahuntet designeren. Siden da har mange kjendiser vist legger og hud i hans sexy kjoler. Vi venter i spenning på å se hvordan Anthony vil forme Saint Laurent!

Har du sett? Dette er tørrsjampoen kjendisene elsker!

**Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder?**MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!