© Anna Stokland

Høstens mest trendy smykke er overraskende billig

Glem alt du vet om gull og sølv. Du trenger ikke å tømme sparegrisen for å kaste deg på sesongens mest trendy smykkehype.

Sommerens dominerende smykketendens kan oppsummeres i et ord: skjell. Aldri før han Instagram vært fylt med så mange skjell, både rundt halsen, rundt håndleddet og rundt ankelen. De aller fleste har nok shoppet i en av turistsjappene når de har vært på ferie, men den siste tiden har trenden også dukket opp på kjedebutikkene.

Nå har smykketrenden på mange måter snudd opp ned. Før var det ofte gull og sølv som gjalt - nå er de morsomme og prisvennlige plastikkdetaljene som gjelder, i tillegg til skjellene fra i sommer - som fortsatt er å se i trendbildet. Tendensen har klare referanser til midten av 00-tallet, og hvis du har tid til å lage ditt eget smykkeverksted hjemme, er det lett å kaste seg på høsten mest omtalte trend. Det skal ikke mye til før du har laget ditt unike smykke eller armbånd.

Nå kommer plastikkdetaljene inn for fult, i form av både ringer, smykker og ørepynt. La da deg inspirere av influencerne, som styler trenden på ulike måter!