© TRIWA

Høstens mest trendy tilbehør

Skal du kun kjøpe ett smykke denne sesongen? Investér i denne!

En av sesongens desidert største must-haves på tilbehørsfronten er en lekker klokke.

Og i 2017 er klokkene like mye et fashionstatement som en tidsanviser. Du trår sjelden feil med et lekkert smykke av en klokke rundt håndleddet, eller en mer nedtonet, maskulin variant om stilen din krever det.

ÅRETS STORE KLOKKENYHET

I år feirer det svenske designermerket TRIWA 10 års-jubileum og kommer derfor med en eksklusiv nylansering.

I høst ble nemlig modellen TRIWA Midnight Falken presentert. Sammen med Smoky Nevil er disse to raskt blitt populære bestselgere.

Triwa Midnight Falken klokker
© TRIWA

Fordelen er at alle disse klokkene er unisex, noe som vil si at både du og kjæresten/venninnen/kompisen din kan bruke dem. Eller matche, om dere ønsker!

TRIWA kan skilte med ikke mindre enn 1 000 000 solgte klokker på verdensbasis. Merkevaren finnes på 25 markeder og i ca. 3500 butikker over hele verden.

Kule jenter - og trendsettere - som Freja Wewer, Hanna Stefansson og Stephanie Grant er bare noen av moteverdenens pioneerer som har lagt sin elsk på TRIWAS elegante design. I tillegg har disse klokkene blitt båret både av selveste prinsesse Madeleine og hele Norges SKAM-William (Thomas Hayes).

Finn din nærmeste TRIWA-forhandler.

INSPIRASJON TIL KLOKKETRENDEN

Instagram florerer av freshe velkomponerte bilder av håndledd prydet med klokker, klokker stylet i miljøbilder og klokker brukt utenpå gensere.

triwa klokker instagram

Sjekker du ut #triwa og #withtriwa på Instagram, kan du boltre deg i masse digg inspirasjon til hvordan du best kan style den eviggrønne klokketrenden.

En klokke er i tillegg en god og fremtidig investering i garderoben. Går du for en tidløs variant i klassiske farger og utforminger, er du sikret at den holder stand sesong etter sesong.

  • STYLINGTIPS: Kjøp en klokke med relativt nøytral skive, slik at du heller kan bytte ut reima etter sesong. TRIWA har et stort utvalg av reimer og lenker du kan velge mellom til en rimelig penge. Og det beste er at du kan fikse dette helt selv med verktøyet som følger med klokken.

TIDLØSE TRIWA

TRIWA lager lekre klokker i tråd med Skandinavisk stil og kvalitet. Deres visjon er å fremme individualitet i en verden der klokker forbindes med noe tradisjonelt.

  • Og ja, de shipper gratis til deg!

Besøk nettsiden til Triwa her.

Triwa klokker
© Triwa

Selve merkenavnet TRIWA er et moderne og stilfullt akronym for «Transforming the Industry of Watches». Merket legger hovedvekt på stil, følelse og kvalitet ved klokker.

Visjonen bak TRIWA-konseptet er å utfordre en tradisjonell bransje, og klokkene produseres med økologiske remmer fra Tärnsjö Garveri.

Bli bedre kjent med merkevaren TRIWA i filmene under: