Ikea-posen blir den nye it-veska

Ikea-posen blir den nye it-veska

Nå gjør han det igjen!

Da Demna Gvasalias første kolleksjon for Balenciaga ble vist under moteuken i Paris var overdimensjonerte vesker med vårlige farger godt representert. Det var spesielt én veske som skilte seg ut og fikk ekstra mye oppmerksomhet - den blå Arena Creased-Leather Holdall-vesken, som ligner den ikoniske Ikea-posen som blir brukt til frakt, oppbevaring og avfallssortering.

Inspirasjon: Dette er moteprofilene du bør følge på Instagram!

Balenciaga Men's Spring/Summer 2017
© Getty Images

Klar for ny hype

Før overgangen til Balenciaga, presenterte designerenden gule budfirma DHL T-skjorten fra Vetemants verden over, som ble merkets mest med hypede plagg og sett på de hotteste it-jentene under de internasjonale moteukene. Nå slår designeren gjennom med den blå Ikea-inspirerte posen som han har fortolket og satt sitt preg over. Forøvrig har vesken en prislapp på 12.600 kroner, men de som ikke har budsjett til å investere i ny veske, kan nøye seg med bæreposen for 5 kroner på Ikea, som vi tipper blir en hype i moteverdenen.

Har du sett? Dette er sesongens hotteste hårfarge!

IKEA pose Vetements

Den Paris-baserte designeren, Demna Gvasalia, har tidligere presentert beundringsverdige kolleksjoner for Vetemants, og blir hyllet av moteprofiler verden over. Han har også jobbet for motehuset Louis Vuitton og Maison Margiela, og ble tidligere kalt "Margiela's spirit son" på grunn av sitt eksperimentelle design.

Interiørtips: Se den rålekre leiligheten til supermodellen Emrata!