Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Fila sko på to modeller © Fila

Ikonisk sneaker gjør comeback

Sports; og streetwear merket Fila lanserer en ny versjon av den populære 90-talls sneakeren DSTR97. Se sneakerne her!

Sneaker-trenden fortsetter å sette sitt preg på motebildet, og vi gleder oss til å se hva 2019 bringer på sneakers-fronten. 31. januar lanserer FILA en ny versjon av den populære 90-talls modellen DSTR97, en sneaker som først ble lansert i 1997. Retro-skoen har et strømlinjeformet look i behandlet lær, med nettingdetaljer på sidene og en trendy tykk såle. Den ikonoske Fila-logoen er fremtredende og går igjen flere steder.

Fila DSTR97 © Fila

DSTR97 kommer i to originale modeller i fargene Hvit/FILA mørkeblå og Hvit/grå fiolett tilgjengelig og i Norge er det kun YME som selger den - i begrenset antall.

Fila DSTR97 © Fila

FILA ble grunnlagt i 1911 av brødrene Fila i Biella, Italia. Filas utrykk er karakterisert av signatur-fargene rødt, hvitt og blått og den ikoniske FILA-logoen. Fila slo for alvor gjennom som en verdensleder innenfor sportstøy på 70-tallet, og har blitt en klassiker innenfor både sport; og streetwear.

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev