Instagrams mest fasjonable kjæledyr

De er firbente, hårete og skikkelig søte, men kan også imponere og inspirere med sine forseggjorte og stilige antrekk. Her er Instagrams best kledde kjæledyr!

Digby Van Winkle © @digbyvanwinkle
1 / 9

Digby Van Winkle

Hipsterhunden Digby er en mester på selfies, og har har en misunnelsesverdig stor garderobe bestående av alt fra jeans til bastskjørt. Han deler Instagramprofilen sin med broren Alo som er den mest kamerasky av de to. Følg Digby og Alo her.

Mensweardog © @mensweardog
2 / 9

Mensweardog

Det er ingen overdrivelse å kalle Bodhi for verdens stiligste hund. Hans stilsans har ikke bare ført til et imponerende antall følgere, men også en bok full av antrekksbilder og gode stiltips; «The New Classics: Fresh Looks for the Modern Man», som lanseres om en knapp måned. Bodhi, som er av rasen Shiba Inu, er også herremagasinet GQs uofisielle maskot og har samarbeidet med kleskjeden American Apparel. Følg Mensweardog her.

Boo © @buddyboowaggytails
3 / 9

Boo

Den søte Pomeranien’ Boo ble en internettsensasjon for fem år siden, etter at artisten Ke$ha linket til Facebooksiden hans i en tweet. Siden da har Boo gitt ut fire fotobøker og fortsetter å sjarmere folk verden rundt med sine søte antrekk og fluffy pels. Følg Boo her.

Choupette Lagerfeld © @choupettesdiary
4 / 9

Choupette Lagerfeld

Karl Lagerfelds tre år gamle katt Choupette har ikke bare sin egen Instagramkonto, men også en egen sminkekolleksjon gjort i samarbeid med det japanske merket Shu Uemura. Den blåøyde divaen har personlige hjelpere, sin egen sjåfør og reiser alltid i privatfly. Og har selvfølgelig også prydet opptil flere magasincovere. Følg Choupette Lagerfelds luksusliv her.

Trotter © @trotterpup
5 / 9

Trotter

Den franske bulldoggen Trotter bor i San Fransisco og har Miss Piggy som sitt store forbilde. Trotter har en forkjærlighet for høye hæler, hatt og parykk, og deler gladelig de fasjonable antrekkene med sine 206 000 Instagramfølgere. Følg Trotter her.

Neville Jacobs © @nevillejacobs
6 / 9

Neville Jacobs

Designer Marc Jacobs har hatt mange hunder opp gjennom årene, og Neville er siste tilskudd i familien. Han har fast plass på designerens hovedkontor i New York, og holder gjerne supermodeller med selskap på fotoshoots, eller kler seg opp i sin berømte fars nyeste kolleksjoner. Den to år gamle Bull Terrieren har også inspirert sin eier til å designe den kule Neville-skoen. Følg Neville her.

Sir Charles Barkley © @barkleysircharles
7 / 9

Sir Charles Barkley

Sir Charles Barkley er en sofistikert ung herremann som gjerne går for tversoversløyfe til hverdags. Han bor i Washington i USA og bruker dagene sine på å spise bacon og ta bilder av dagens outfit. Følg Sir Charles Barkley her.

Toast © @toastmeetsworld
8 / 9

Toast

King Charles Spanielen Toast ble reddet fra en valpefabrikk av Insta-moromann @thefatjewish, og lever nå det glade liv som modell og sofasliter. Når hun ikke står foran kameraet liker hun best å henge med kjendisvenner som Whitney Port og Jessica Hart. Følg Toast her.

Unlikely Friends © @unlikelyfriends
9 / 9

Unlikely Friends

Miss Zoe og Mr Bailey er to trendy bestevenner som foretrekker å kle seg i matchende antrekk. Følg dem her.

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev