© @dayanaerazo // @nicolestia

– Derfor vil vi være et Costume Icon

Bli bedre kjent Dayana og Nicole, to av jentene som har lyst til å skape innhold for sine favorittbrands og samtidig bli en del av Costumes univers.

Dayana Erazo og Nicole Elisabeth Stia Røsholt

© @dayanaerazo // @nicolestia

Kan du fortelle oss litt om deg selv?
Nicole: – Jeg er 25 år gammel og bor i Larvik sammen med samboeren min og hunden min Nacho. I sommer fullførte jeg masterstudiene som lektor i religion og samfunnsfag, og jobber nå som lærer på en ungdomsskole hvor jeg er kontaktlærer for 25 herlige 8. klassinger. Ved siden av jobb bruker jeg tiden min på kickboksing og oppussing av huset vi kjøpte før sommeren.

Dayana: – Jeg er 23 år gammel og er født i Ecuador, men er oppvokst i Norge. Jeg flyttet til Ecuador som 16-åring for å studere journalistikk, og mens jeg var der deltok jeg i ulike skjønnhetskonkurranser og vant blant annet Miss Queen World Ecuador og Miss Concordia. I forbindelse med konkurransene fikk jeg jobbet tett med barn og unge og ble veldig inspirert av det, så jeg valgte å flyttet tilbake til Norge for å studere til å bli barnehagelærer. Det er dette jeg studerer nå, samtidig som at jeg jobber som innholdsskaper innen mote og skjønnhet.

– Det å kunne ha en seriøs aktør som Costume i ryggen gjør at jeg tør å utfordre meg selv. – Nicole Elisabeth Stia Røsholt — Nicole Elisabeth Stia Røsholt

Hvorfor ville du bli et Costume Icon?
Dayana: – Jeg følger alltid med på de ulike ambassadørene Costume har, og ser at de inspirerer mange. Dette er noe jeg ser opp til og jeg vil gjerne være med i denne bølgen av å inspirere og bli inspirert. Jeg har alltid vært veldig interessert i mote- og skjønnhetsverdenen, men har også hatt et stort fokus på hvor viktig det er å legge til rette for å inspirere andre ved være seg selv. Dette har jeg lyst til å fremme og det er derfor vil jeg bli Costume Icon.

Nicole: – Jeg er veldig nysgjerrig av meg, og liker å prøve nye ting. Samtidig synes det er gøy å instagramme og liker å dele kreativitet og inspirasjon. For meg er det viktig å være genuin, og jeg tror mange som ønsker å gi influencer-drømmen en sjanse har lett for å kaste seg på den første og beste muligheten, uavhengig av aktør og seriøsitet. Det å kunne ha en seriøs aktør som Costume i ryggen gjør at jeg tør å utfordre meg selv, og forhåpentligvis gi meg et større innblikk i motebransjen.

– Det jeg liker best er at Costumes mote- og beautyunivers er inkluderende og fremmer ulike identiteter og kulturer. – Dayana Erazo

Hva er det du liker ved Costumes mote- og beautyunivers?
Dayana: – Det jeg liker best er at Costumes mote- og beautyunivers er inkluderende og fremmer ulike identiteter og kulturer. Det jeg også liker er all motivasjonen og inspirasjonen Costume gir. Det blir alltid presentert så mye ulikt av både mote og skjønnhet og det gjør Costume unikt.

Nicole: – Det jeg liker ved Costume er det varierte innholdet. Jeg har lenge vært moteinteressert, men har i løpet av den siste tiden økt min interesse for skjønnhet og hudpleie. Hos Costume finner jeg inspirasjon innen både mote og skjønnhet, samt interessante intervjuer.

Hvilke tre merker drømmer du om å gjøre en kampanje for som Costume Icon?
Nicole: – Jeg har for lenge siden lagt min elsk på Ganni, så dette merket må definitivt med på lista. I tillegg til Envelope1976, og J.Lindeberg.

Dayana: – H&M, Dior og Chanel.

Hvem er ditt influencer forbilde?
Dayana: – Det er Camila Coelho, fordi hun er så naturlig og jordnær. Uansett hvor kjent hun er så viser hun den naturlige siden av seg selv, hun sprer alltid god energi til følgerne sine og viser stolthet av hvor hun kommer fra og hvordan hun har kommet dit hun er i dag. Hun reiste som 14-åring fra Brasil til USA der hun begynte å følge drømmen sin innenfor beauty og makeup. Jeg kjenner meg igjen i det å flytte til et annet land for å fullføre drømmene sine. Det er ikke alltid lett å forlate røttene sine og familien for å kunne oppnå drømmene sine, men det å kunne gjøre familien stolt og samtidig oppnå det du alltid har drømt om er virkelig verdt det.

Nicole: – Mitt influencer forbilde må være Sara Flaaen, som også er en av mine gode venninner. Jeg har fulgt henne helt fra starten og sett hvor hardt hun har jobbet, og hvor mye hun har fått til. Samtidig har hun gjennom hele influencer reisen sin fortsatt å være seg selv og kun samarbeidet med merker hun går god for. Gleder meg til å følge henne videre!

Hvis du er nyskjerrig på hva det vil si å være et Costume Icon, kan du lese mer om det her!