© Cecilie Lindegaard

Emilie Sindlev viser skosamlingen

Den danske influenseren elsker sko. Mengder av sko. Her viser hun favorittene fra sin omfattende samling.

En kul spenne, en finurlig veske og sko, masse sko, er en stor del av influenser og stylist Emilie Sindlevs fargeglade og kreative garderobe og univers, som over 244 000 mennesker følger hver dag på Instagram.

Sko, Chanel 6.600 kr. // Sko, Repetto 1.580 kr. // Sko, Nly Shoes 940 kr. // Sko, Manolo Blahnik 7.800 kr. // Sko, Manolo Blahnik 8.500 kr. // Sko, Rupert Sanderson 4.790 kr.

© Cecilie Lindegaard

Hva er ditt favoritt-tilbehør?

– Sko. Jeg har så mange par sko, at jeg er kommet ut av telling. Jeg bruker sko – og spesielt stiletter – for å gi en liten vri til et enkelt uttrykk. Jeg ville for eksempel altid tatt på et par stiletter til en jumpsuit. På den måten er sko de viktigste tilbehøret for meg. Jeg er stor fan av et par klassiske Manolo Blahniks. Mitt første par var gule – og de er fortsatt mine favoritter.

Følger du trender eller din personlige stil når du shopper tilbehør?

– Begge deler – jeg synes at de påvirker hverandre. Jeg har akkurat bestilt et hårbånd fra Prada, og det er jo en stor trend for tiden, men jeg synes generelt, at tilbehør til håret tilfører antrekket noe søtt uansett.

Bluse, Samsøe & Samsøe 629 kr. // Skjørt, Rachel Comey 4.990 kr. // Sko, Manolo Blahnik 7.800 kr. // Belte, Off-White 1.260 kr. // Halskjede, Orit Elhanati 17.100 kr. // Øreringer, Pico 400 kr.

© Cecilie Lindegaard

Hva var det siste tilbehøret du investerte i?

– Jeg har akkurat kjøpt tre par nye sko på Matches.com – du vet shopping på nett er farlig. Jeg velger ofte antrekk ut fra skoene. Hvis jeg er i humør til å ikle meg fargerike sneakers, kombinerer jeg dem for eksempel med en fargerik jakke, jeans og en hatt.

Hva er ditt beste tilbehørkjøp noensinne?

– Mine beste kjøp er de få tingene jeg alltid går med – min signetring, mitt tennisarmbånd og mine diamantøredobber. Men hårspenner er også alltid et hit for meg. Jeg har en stor manke, og har alltid noen fargerike og morsomme hårklyper eller spenner i vesken.