Jérôme Dreyfuss: – Vesken skal aldri begrense deg!

Den franske designeren feirer 20-årsjubileum. Vi tok en prat med ham om suksessen så langt!

– Det er som å spørre en forelder om hvem av barna dine du foretrekker mest, svarer Jérôme Dreyfuss når vi spør om hvilken av veske han er mest stolt over å ha laget, og fortsetter:
– Jeg liker dem alle for deres ulike personligheter.

48 årige Jérôme Dreyfuss har en fartstid på over 20 år i bransjen og er kanskje mest kjent for sine fargerike vesker av de beste skinnkvalitetene, som gjennom de siste årene har tatt en mer bærekraftig retning. Han sier selv at veskene er laget for kvinner på farten og skal derfor ligne et smykke som henger over armen, men at det er viktig at de er i takt med tiden. Formen og størrelsen varieres, likevel lykkes han med å holde på det tidløse preget.

Suksessen takker han menneskene rundt seg for.
– Årene har lært meg å jobbe som en håndverker, og suksessen takker jeg de fantastiske menneskene jeg har hatt rundt meg for.

Boho chic

Jérôme Dreyfuss er en anerkjent designer i Paris og beundres for den bohemske stilen som har blitt et kjennetegn for merket hans. Jérôme har bakgrunn som Couture-designer, og lanserte sin aller første kleskolleksjon som 23 åring under eget navn.

Hva er det beste minnet du har som designer så langt?
– Mine beste minner er alle de talentfulle menneskene jeg har vært så heldig å få møte; Fra designere som Kenzo og Sonia Rykiel til håndverkere og broderen, Francois Lesage.

Alle de sukkertøyfargede veskene fra sommerkolleksjonen er til å sikle av. Vi spør om hans beste stylingtriks for å bære en veske.

– Vesken skal aldri begrense deg. Du skal ikke føle at den er for tung eller for stor. Gå for en størrelse som speiler din livsstil og en farge som gjør deg glad.

Hva er ditt beste tips til andre som ønsker å oppnå samme karriere som deg?

– Jobb mye, lytt til deg og bare deg. Gjør det du er, det du føler!