© Renate Torseth

Nina Sandbech: - Det er virkelig det fineste stedet jeg har vært

Moteprofilen Nina Sandbech fant fort ut at nye, kreative prosjekter og hjemmetrening var tingen for henne da Norge gikk i koronadvale. Vi har tatt en snakk med henne om ferieplaner, favorittplagg i sommer, hva hun tar med seg videre etter å ha opplevd en pandemi og hennes beste råd til dem som drømmer om en lignende karriere.

Hva skal du i sommer?
– Det blir nok en del bysommer hjemme i Oslo, og så reiser jeg en tur med familien til Trøndelag. Mamma er derfra, så vi tar sikte på å reise opp til hennes barndomshjem som ligger rett ved sjøen. Håper på masse sol!

Hva liker du å gjøre i Oslo om sommeren?
– Å bade på Bygdøy eller Sørenga. Jeg liker også å gå ut å spise og ta et glass vin eller to i solen med venner.

Del et Oslo-tips du liker å holde for deg selv.
– Jeg er veldig glad i Oslo og spesielt Bygdøy om sommeren. Langs klippene kan man finne noen steder uten for mange folk.

Hvis du kunne reist utenlands, hvor skulle du ønske at du var akkurat nå?
– Jeg og kjæresten min hadde egentlig bestilt to uker til Sardinia, hvor vi skulle kjøre rundt og oppleve øya, bade i turkisblått vann og spise digg italiensk mat. Håper dette er noe vi kan gjennomføre neste sommer.

Hvilket sted i Norge drømmer du om å besøke, og med hvem?
– Jeg har lyst til å reise til Lofoten igjen. Det er virkelig det fineste stedet jeg har vært. Jeg har veldig lyst til å ta med meg kjæresten min dit og vise ham hvor fint det er der.

Hva er ditt beste sommerminne?
– Det er alle turene jeg hadde til Trøndelag med familien da jeg var liten, med fisking, båtturer, mating av kuer, skyting på leirduer, lange turer i naturen og de fineste hvite strendene med det kaldeste vannet.

Hvordan holder du humøret oppe i disse koronatider?
– Jeg prøver å dra i gang mange forskjellige prosjekter. Blir jeg sittende stille for lenge, blir jeg helt daff og deppa. Hjemmetrening, gå lange turer, lage innhold til sosiale medier og finne på nye, kreative ting jeg kan gjøre, har holdt motet mitt oppe.

Hvis det er én person du kunne tilbrakt hele sommeren i karantene
sammen med, hvem ville det vært?

– En surfelærer. Da kunne jeg ha brukt hele sommeren på å bli god til å surfe.

Psst... Vi har funnet julis beste budsjettkjøp til under 600 kroner

Motestjerna Nina Sandbech elsker Oslo om sommeren, her på Sørenga i en rosa drøm av en blazer fra Jacquemus.

© Renate Torseth

Hva tror du at du kommer til å ta med deg videre som lærdom etter å ha opplevd pandemien?
– At man ikke skal ta ting for gitt, slik som å møte venner ute til middag, være med familie og det å kunne reise. Og at det er greit å ha med seg anitbac i vesken.

Hvilke plagg redder sommerstilen?
– Min rosa Jacquemus-blazer. Jeg elsker fargen, og den er perfekt til å slenge over skuldrene på litt kjøligere sommerkvelder.

Hva blir ditt neste kjøp?
– Jeg drømmer om de neonfargede veskene fra Valentino og en mintgrønn kjole fra Jacquemus.

Hvilket skjønnhetsprodukt klarer du deg ikke uten om sommeren?
– Jeg liker veldig godt Niactil fra Elixir, den passer så bra til huden min. Jeg endrer ofte hudpleierutiner, men den sniker seg alltid inn igjen. Jeg er også avhengig av Neo Nude-pudderet til Armani, det gir den perfekte solbrune gløden.

Hvordan prepper du kroppen før du skal på stranden?
– Veldig enkelt, tar kun på solkrem.

Dine favoritt-insta-kontoer akkurat nå?
– I disse tider har jeg vært inspirert av mange forskjellige treningskontoer, på grunn av mye hjemmetrening siden alt har vært stengt. Ellers synes jeg @styleheroine tar de beste bildene.

Hvilken app har du brukt mest den siste tiden?
– Det er nok Instagram og Lightroom for å redigere bilder.

For dem som drømmer om en karriere som din, hva er dine beste råd?
– Å skaffe seg kontakter, eller kanskje være praktikant i et motemagasin eller hos en stylist. Å være trofast mot stilen sin, og ha noe som skiller seg ut fra alle andre, ikke bare følge trender. Og så synes jeg det er viktig å være ydmyk og snill.