© Renate Torseth

Rawdah Mohamed: - Disse enkle plaggene får deg til å se ut som du har styr på livet ditt

Modellen og stilikonet Rawdah Mohamed (28) er elsket av internasjonal motepresse. På denne tiden av året liker hun uteaktiviteter med datteren og oversizede kåper.

Hva er det du liker ved dette bildet?
– Jeg lo høyt da bildet ble tatt, og jeg liker hvor lekent det er. Vi hadde jobbet i flere timer, og alle i teamet var ganske slitne. Folkene på settet var virkelig dyktige, og det var fascinerende å se hvor mye hardt arbeid som skal til for å skapet et fint bilde.

Når føler du deg på ditt vakreste?
– Jeg føler meg på mitt vakreste når jeg har tatt vare på kroppen min. Det gjør jeg ved å spise sunn mat, trene og ta ansiktsmaskene mine.

Hva slags aktivitet gir deg velvære i vinterhalvåret?
– Definitivt det å lage mine egne ansiktsmasker hjemme. Duftlys skaper god stemning inne, og ute har datteren min og jeg mye glede av forskjellige vinteraktiviteter.

Hvilke produkter sverger du til om vinteren?
– Fete og gode hudkremer. Jeg har tørr hud, og den kalde vinterluften sliter veldig på huden min. Jeg har alltid en god krem i vesken.

Fortell om noe du liker å drikke/spise på denne tiden av året
– Jeg sverger til en enkel og varmende linsesuppe. Enklere blir det ikke:

  • Ha all slags grønnsaker oppi en gryte.
  • Tilsett de krydderne du liker.
  • Ha i tomatsaus slik at suppen beholder den rødoransje fargen.

Ellers er jeg veldig glad i kakao, og drikker selvfølgelig altfor mye av det i vinterhalvåret ...

Hvilket tilbehør redder en kleskrise på de kalde, grå dagene?
– Oversizede vinterjakker eller -kåper. En stor, god ullgenser med vid hals. Disse enkle plaggene får deg til å se ut som du har styr på livet ditt, i tillegg til at de er varme og lune å ha på seg. Og leppene skal alltid være fuktige; ingenting skader uttrykket mer enn forsømte vinterlepper.