Rikke Sandvold: "En bra fest for meg er når jeg kan danse hele kvelden"

Se fashionista Rikke Sandvold sine beste makeuptips og stylingtriks til festsesongen.

Markante accessoirer er et must for Rikke Sandvold (29) når hun skal på fest. Hun er akkurat ferdig med juss-studiene på Universitetet i Oslo og bor i Zürich sammen med kjæresten.

Beskriv din partystil?
– Partystilen min varierer litt ettersom hva slags fest jeg skal på. Som regel pleier jeg å kle meg i svart på fest, selv om jeg også liker å bruke enkelte farger. De gangene jeg kler meg i helsvart, prøver jeg å style det med litt glitrende tilbehør – enten det er et par store øredobber eller noen glitrende sko. Åpen rygg på en kjole eller body er også veldig typisk meg. Jeg synes også det er veldig gøy å dra på fester med en spesiell dresscode, så man kan kle seg litt uvanlig og mer eksotisk enn det man pleier.

Denne sesongen satser Rikke på velur fra topp til tå!

Hva inspirerer deg i klesveien og hvorfor?
– Instagram gir meg mye. Også gamle filmer gir mye inspirasjon for hvordan jeg ønsker å kle meg, ikke minst gammeldags glamour. Den siste tiden har også kolleksjonene til Saint Laurent inspirert meg, og spesielt når det kommer til hvordan jeg vil kle meg på fest.

Hva er ditt beste stylingtriks når du skal på fest?
– Komfort er viktig for meg, så jeg vil si at et par gode sko er mitt beste stylingtips. Hvis hælen på skoene er tykk, får jeg sjelden vondt i føttene, uansett hvor høye de er.

Tidløse klassikere går aldri av moten, og kan brukes festsesong etter festsesong.

Rikke foretrekker glitrende øyenskygge sammen med glødende hud når hun skal på fest.

Hvilken duft får deg i festhumør?
– På fest vil jeg alltid lukte litt ekstra eksentrisk. Derfor liker jeg å bruke Sellier fra Byredo eller African Leather fra Memo Paris når jeg skal ut. En liten parfymeflaske er aldri dumt å ha med i vesken.

Hvilket makeuptriks piffer opp festlooken?
– Litt ekstra shimmer i øyekroken, på nesetippen og over leppen er mitt triks for å piffe opp hverdagssminken til festsminke. Det åpner blikket og gir et ekstra fint uttrykk. Jeg pleier å bruke Living Luminizer fra RMS Beauty. Noen ganger liker jeg å dra det ekstra langt på sminkefronten, og da kjører jeg på med en farget øyenskygge eller ekstra mye glitter rundt øynene.

Press play: Til fest går Rikke gjerne for et helsvart antrekk og pynter det med glitrende tilbehør.

"Jeg elsker god musikk, og er en tilhenger av elektronisk musikk. Kombinasjonen av fine folk og god musikk slår aldri feil."

Beskriv en bra festkveld for deg?
– En bra fest for meg er når jeg kan danse så å si hele kvelden. Jeg elsker god musikk, og har blitt en tilhenger av elektronisk musikk. Kombinasjonen av fine folk og god musikk slår aldri feil.