Sara Flaaen Licius – For min del handler en look like mye om utstråling

Sara Flaaen Licius (25) liker å møte nye mennesker og danse hele kvelden når hun ikke jobber som modell, content creator og frilansjournalist. Se hennes beste partytips her.

Sara Flaaen Licius (25) har vokst opp i Tromsø, men ble raskt dratt mot det yrende bylivet i Oslo. Når hun ikke jobber som modell, content creator og frilansjournalist, liker hun å møte nye mennesker og danse hele kvelden.

Beskriv din partystil?
– Hæler, først og fremst! Det er det viktigste for min partystil, egentlig. Jeg pleier å gå for et ganske enkelt uttrykk til vanlig. Antrekksmessig elsker jeg å ha på meg en kul dress eller en fin minikjole. Men jeg er dessverre veldig kald av meg, og det går ofte utover antrekket. Blir mye lag-på-lag og styling med høyhalsere selv i partysesongen.

Klar for fest! Sara i en skimrende kjole og matchende sko.

Hva inspirerer deg i klesveien og hvorfor?
– Jeg inspireres av mye rart! Screenshotter som en gal på Instagram, men tar også mange bilder av ting jeg ser på film, i serier eller i magasiner. Jeg inspireres av moteprofiler som har god energi og utstråling, og som er seg selv. For min del handler en look like mye om utstråling. Skjønnhet som kommer innenfra overgår alt annet.

Sara elsker å møte nye mennesker, men en kveld på sofaen med pizza og bobler slår heller aldri feil.

Hva er ditt beste stylingtriks når du skal på fest?
– Et par hæler løfter alt, synes jeg — men du må jo både like og kunne gå på dem. Fremhev midjen, alltid. Om jeg ikke helt vet hva jeg skal ha på meg, kjører jeg heller en enkel look med tilbehør i fokus. Som for eksempel med en sort kjole eller dress sammen med en oppsiktsvekkende veske, smykke, øredobber eller sko. Alt dette på én gang kan også funke!

Hvilken duft får deg i festhumør?
– En søt, men frisk og veldig feminin duft. Litt sensuell, litt leken. Jeg har ingen signaturduft, men liker Voce Viva fra Valentino og White Tea Mandarin Blossom fra Elisabeth Arden.

"Skjønnhet som kommer innenfra, overgår alt annet."

Sexy back: Den lille sorte med åpen rygg.

Hvilket makeuptriks piffer opp festlooken?
– Jeg er en no-makeup girl! Sverger til blush, that’s it. Om jeg vil variere, hender det at jeg legger en eyeliner eller røde lepper. Jeg bruker i grunn aldri sminke. Liker det bedre sånn.

Beskriv en bra festkveld for deg?
– Dansing! Og masse bra folk — jeg elsker å møte nye mennesker.