Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Processed with VSCO with a6 preset

Happy Hour: God vin, gode venner og bra musikk får Sara i feststemning!

Sara Flaaen Licius – For min del handler en look like mye om utstråling

Sara Flaaen Licius (25) liker å møte nye mennesker og danse hele kvelden når hun ikke jobber som modell, content creator og frilansjournalist. Se hennes beste partytips her.

Sara Flaaen Licius (25) har vokst opp i Tromsø, men ble raskt dratt mot det yrende bylivet i Oslo. Når hun ikke jobber som modell, content creator og frilansjournalist, liker hun å møte nye mennesker og danse hele kvelden.

Beskriv din partystil?
– Hæler, først og fremst! Det er det viktigste for min partystil, egentlig. Jeg pleier å gå for et ganske enkelt uttrykk til vanlig. Antrekksmessig elsker jeg å ha på meg en kul dress eller en fin minikjole. Men jeg er dessverre veldig kald av meg, og det går ofte utover antrekket. Blir mye lag-på-lag og styling med høyhalsere selv i partysesongen.

Processed with VSCO with a6 preset

Klar for fest! Sara i en skimrende kjole og matchende sko.

Processed with VSCO with a6 preset

Hva inspirerer deg i klesveien og hvorfor?
– Jeg inspireres av mye rart! Screenshotter som en gal på Instagram, men tar også mange bilder av ting jeg ser på film, i serier eller i magasiner. Jeg inspireres av moteprofiler som har god energi og utstråling, og som er seg selv. For min del handler en look like mye om utstråling. Skjønnhet som kommer innenfra overgår alt annet.

Processed with VSCO with a6 preset

Sara elsker å møte nye mennesker, men en kveld på sofaen med pizza og bobler slår heller aldri feil.

Hva er ditt beste stylingtriks når du skal på fest?
– Et par hæler løfter alt, synes jeg — men du må jo både like og kunne gå på dem. Fremhev midjen, alltid. Om jeg ikke helt vet hva jeg skal ha på meg, kjører jeg heller en enkel look med tilbehør i fokus. Som for eksempel med en sort kjole eller dress sammen med en oppsiktsvekkende veske, smykke, øredobber eller sko. Alt dette på én gang kan også funke!

Hvilken duft får deg i festhumør?
– En søt, men frisk og veldig feminin duft. Litt sensuell, litt leken. Jeg har ingen signaturduft, men liker Voce Viva fra Valentino og White Tea Mandarin Blossom fra Elisabeth Arden.

"Skjønnhet som kommer innenfra, overgår alt annet."
Processed with VSCO with a6 preset

Sexy back: Den lille sorte med åpen rygg.

Hvilket makeuptriks piffer opp festlooken?
– Jeg er en no-makeup girl! Sverger til blush, that’s it. Om jeg vil variere, hender det at jeg legger en eyeliner eller røde lepper. Jeg bruker i grunn aldri sminke. Liker det bedre sånn.

Beskriv en bra festkveld for deg?
– Dansing! Og masse bra folk — jeg elsker å møte nye mennesker.

1e2ffffd-07c0-40a1-b251-c83603c122ae_a4facdf8-6fe0-4a36-87ac-8349b5f57abf_1800x1

– Jeg har fått øynene opp for det fantastiske merket Louise Roe, og har begynt å samle på litt av hvert fra dem. Jeg har et par av de fine champagneglassene, men ønsker meg ett i hver farge – minst!

LOUISE ROE
599 kr

aa8e075a1c4c22346b76afa4b958cb87

– Jeg ønsker meg en perfekt, chunky skinnjakke til årets partysesong, og denne fra Stand Studio elsker jeg.

STAND STUDIO
6.399 kr

app005prod

– En fin paljettkjole er et absolutt must til enhver partysesong. Ønsker meg denne fra & Other Stories. Perfekt til både julebord og nyttårsfeiring.

& OTHER STORIES
1.500 kr.

13648600005

– Jeg liker å bruke fargerikt tilbehør for å tilføre farge til antrekket mitt. Dette beltet fra Gina Tricot x Emili Sindlev-kolleksjonen er perfekt!

GINA TRICOT
199 kr.

4b10ef32-c396-4339-a4b4-f12ef50b1011_1800x1800

– Jeg har fått dilla på hæler i knallfarger, og til denne partysesongen ønsker jeg meg et par i en poppende blåfarge. Aller helst Manolo Blahnik, har på Finn-varsel, kan du tro, men har også sett disse fra The Attico som jeg sikler etter.

THE ATTICO
6.999 kr.