© Renate Torseth

Sophia Lie: - Vi er alle ekstremt sårbare, uansett hvor suksessfulle vi tror vi er

Sophia er både forretningskvinne, modell og skuespiller. Vi har tatt en prat med henne om ferieplaner, favorittplagg i sommer og hva hun har lært, så langt, av å leve med en pandemi. Les videre for å få Sophias beste skjønnhetstips før stranden, hemmelige Oslo-tips og gode råd for å nå dine mål.

Hva skal du i sommer?
– Siden jeg har reist mye med jobb de siste 15 årene, pleier Norge å være min faste sommerdestinasjon. Så jeg har samme planer som alltid, og det er å feriere på hytta som ligger ved Portør med familie og venner.

Hva liker du å gjøre i Oslo om sommeren?
– Jeg elsker å kjøre båt og bade i Oslofjorden. Det er så gøy at Oslo er blitt en skikkelig badeby!

Del et Oslo-tips du liker å holde for deg selv.
– Favorittrutinen min er å stå opp, jogge gjennom Frognerparken, ut gjennom Bygdøyskogen, kanskje med et hopp i havet ved Pantern, for så å jogge hjem via Kongsgården og Frognerkilen. Favorittrestauranten min er Lille Herbern!

Hvis du kunne reist utenlands, hvor skulle du ønske at du var akkurat nå?
– Gleder meg sånn til norsk sommer, så jeg vil ikke reise noe annet sted akkurat nå.

Hvilket sted i Norge drømmer du om å besøke og med hvem?
– Lofoten, med kjæresten. Jeg ga det til ham i gave for noen år siden, så det er på tide å fullføre presenten.

Hva er ditt beste sommerminne?
– Uendelige sommere på hytta med familien i barndommen.

Hvordan holder du humøret oppe i disse koronatider?
– Jeg trodde jeg ikke skulle ha noen problemer med koronatiden fordi jeg er vant til å ha hjemmekontor, men jeg undervurderte hvor viktig sosial omgang og reising er for meg. Jeg ble ganske apatisk og uinspirert. Så jeg fortsatte å meditere og meldte meg på Dr Barry Morguelains Energy for Success-program. Det består av pusteøvelser og mental trening rundt målsetting. For to år siden tok jeg mitt første Energy for Success-kurs, og jeg er overbevist om at det er grunnen til at HEAT by Sophia Lie gikk fra å være en idé til å bli en suksessfull bedrift. Det er veldig spesielt i begynnelsen, men gi det en uke så skal du se hva som skjer!

Hvem kunne du tilbragt hele sommeren med i karantene?
– Kjæresten min.

Hva tror du at du kommer til å ta med deg videre som lærdom etter å ha opplevd pandemien?
– At vi alle er ekstremt sårbare, uansett hvor suksessfulle vi tror vi er. At det er viktig å slippe ting man ikke har mulighet til å påvirke, og bevisst ha fokus på ting man faktisk kan gjøre noe med.

Hvilke plagg redder sommerstilen?
– En kjole fra Reformation og en stor hatt.

Drømmekjøp?
– Den klassiske svarte Chanel-vesken min ble frastjålet på Flytoget, så jeg drømmer om å kjøpe en «ny» brukt veske fra Vestaire Collective.

Hvilket skjønnhetsprodukt klarer du deg ikke uten om sommeren?
– Hårmaskene og håroljene fra Sisley er en fantastisk redningspakke for tørt, bleket hår nå om sommeren!

Hvordan prepper du kroppen før du skal på stranden?
– Jeg tørrbørster kroppen før jeg dusjer, så bruker jeg Coconut Selftanner fra James Reade på kropp og ansikt. Den gir en fin og naturlig brunfarge.

Dine favoritt-insta-kontoer akkurat nå?
– Jeg har faktisk ingen. Men jeg er stor fan av business-podcasten The Tim Ferris Show. Her intervjues ledende aktører innenfor felt som finans og kultur om hvilke strategier og verktøy de bruker for å prestere på øverste nivå.

Hvilken app har du brukt mest den siste tiden?
– Energy for Success-appen.

For dem som drømmer om en karriere som din, hva er dine beste råd?
– Gjør noe du brenner for. Jeg elsker jobben min, og det gjør at jeg er villig til å legge all min kreative energi inn i det jeg holder på med, 24 timer i døgnet.