Mitt beste stylingtriks: Gine Margrethe Larsen
© @ginemargrethe

– Iøynefallende øredobber er i vinden i moteverden akkurat nå

It-jenta Gine Margrethe mestrer bruken av vesker, sko og smykker på inspirerende vis - lær hennes beste stylingtriks!

Gine Margrethe, kjent fra både TV2 og StyleTV, blogger om både mote og stil. Det er ingen tvil om at it-jenta foretrekker tilbehør som gir antrekkene det lille ekstra! Vi har tatt en prat med it-jenta om styling og vårens viktigste tilbehør!

Hvilket tilbehør mener du løfter et antrekk?**

– Jeg er blant annet glad i detaljer og ser alltid etter «det lille ekstra». Gi antrekket en personlig vri, det er ofte ikke så mye som skal til – for eksempel røde lepper, et belte, en morsom veske, sko eller et smykke. Gå ut av komfortsonen og være litt kreativ.

Hva er ditt favorittilbehør?

– Jeg elsker store, morsomme øredobber, men jeg bruker det ikke daglig. Når jeg først bruker det til et antrekk, føler jeg meg ekstra fin. Iøynefallende øredobber er i vinden i moteverden akkurat nå, noe jeg anser som et pluss.

Hva er viktig når gjelder tilbehør?

– Det viktigste er at tilbehøret skaper en helhet, eller gir kontrast til det du har på deg. Røde lepper gir en fin kontrast til et helhvitt antrekk Det er også gøy å hente opp farger i tilbehøret. Hvis du tar på en bluse med røde detaljer, ville jeg gått for en veske eller annet tilbehør i rødtoner.

Mitt beste stylingtriks: Gine Margrethe Larsen
© @ginemargrethe

Hvilken tilbehørsinvestering er den beste du har gjort?**

– Det er nok en klisjé, men jeg kommer ikke utenom Chanel-vesken og gullklokken min. Mange synes nok det er tullete å legge så mye penger i sko og vesker, men i forhold til trendy døgnfluer, har man disse investeringene livet ut. Hver gang jeg er usikker på hva jeg skal gå for, har jeg en sikker vinner i skapet. Jeg har blitt stor tilhenger av å kjøpe færre, men dyrere ting. Det er bedre for både miljøet og klesskapet!

Hvilket tre tilbehørstrender bør man investere i denne sesongen?**

– Nå for tiden er jeg glad i farger. Det har sikkert med våren og dens farger å gjøre. Det er ikke mye som skal til for å gi antrekket et løft. Jeg vil anbefale å investere i øredobber, sko og en morsom veske!

Hva er ditt beste tilbehørstips?

– Det er alltid gøy å overraske. Gjør noe uventet! Kom deg ut av komfortsonen.

Mitt beste stylingtriks: Gine Margrethe Larsen
© @ginemargrethe

**Hva er ditt favorittilbehørsmerke og hvorfor?**

– Oscar Del la Renta har en helt fantastisk smykkekolleksjon denne sesongen. Til en litt rimeligere penge har Mango og Lily and Rose flere fine varianter. Det er absolutt en x-faktor over de vintage-aktige smykkene med krystaller og steiner.