© Emil Solli

Jeansmerket Karve med ny kolleksjon

Kampanjens bilder er tatt i vakre Lofoten.

Karve slipper i disse dager sin nye jeans-kolleksjon, og denne sesongen har designer Martin Gustafsson gått for en futuristisk look. Karve legger vekt på å tilby ekte hard denim, men også stretch til dem som ønsker - buksene har fått navnet "hidden performance". Du vil finne en rekke lyseblå fargetoner i kolleksjonen.

 Vårkolleksjonens vigtigste nyanse er en lett blå indigo
© Emil Solli

Gustafsson har som kjent blant annet jobbet som designer for ACNE og Never Denim tidligere, og henter inspirasjon fra mote, musikk og selve denim stoffet i sine design. Det er viktig for Karve at stoffet som blir brukt til produksjonen har den rette farge og look, og jeansene er bomull sertifisert av BCI (Better Cotton Initiative). Generelt er bæredyktighet tenkt inn i alle ledd, blant annet har brandet et høyt fokus på vannbesparelse under produksjon av jeansene.

Fotograf Emil Solli samarbeider med Karve på kampanjen
© Emil Solli

Fotografen bak kampanjen er Emil Kjos-Sollie, en selvlært actionfotograf på 29 år som har jobbet med prosjekter for blant annet Red Bull, X-Games, Nike og The North Face.

Fascinasjonen for actionsport startet i en tidlig alder. Det var snowboard kjøring med kompisene som trigget karrieren. Nå har han arbeidet med fotografi i snart 8 år.

© Emil Solli

Karve har nå inngått et samarbeid med Kjos-Sollie. Han ble med for å ta bilder til deres kampanjer i nydelige Lofoten. Samarbeidet kom helt naturlig da begge parter ønsker å ta vare på naturen og være miljøbevist. Kjos-Sollie lever av naturen, da han er en av Skandinavias beste natur- og actionsport fotografer. Han har i liket med Karve et øye for detaljer. For det jeansmerket er det høyt fokus på detaljer og “handcraft” i sin produksjon av jeans.

Naturen i Lofoten kommer tydelig frem i kampanjebildene. Se de inspirerende bildene her.

Fotograf Emil Solli i aksjon
© Emil Solli