– Jeg har funnet de perfekte rosa kordfløyelsbuksene

Vår praktikant Marielle Osnes lengter etter våren, og har funnet seg fram til garderobefavoritter som letter på humøret!

Det snør fortsatt utenfor, og det er lite tegn til vår, men hvorfor ikke gjøre hverdagen hakket lysere med noen vårlige favoritter.

– Jeg har lenge vært på jakt etter en rosa kordfløyel-bukse, og fant endelig den perfekte hos Monki. Den deilige teddykåpen fra H&M kan lette litt på humøret når du skal ut i snøstormen. Også drømmer jeg meg vekk i ikoniske designersolbriller og en kul veske fra Prada! Se mine favoritter under:

Har du sett? Denne hårtrenden tar av nå!

© Monki

En rosa kordfløyel-bukse har vært på min ønskeliste, og denne fine modellen fant jeg hos Monki! Rosa kordfløyel bukser fra Monki, 300 kroner.

© Gucci

Disse solbrillene fra Gucci har stått på ønskelisten min lenge, og de må nok investeres i før våren kommer. Gucci Acetate solbriller, ca 3.280 kroner.

© H&M

Kalenderen viser dessverre fortsatt vinter, men denne deilige teddy-kåpen fra H&M kan lette litt på humøret! Teddy-kåpe fra H&M, 599 kroner.

© Prada

Denne vesken fra Prada fikk jeg øynene opp for når jeg så den på en svensk blogger for en stund tilbake. Jeg digger fargene og detaljene! Veske fra Prada, ca 23 500 kroner.

Ringer får jeg aldri nok av! Det er så gøy å mikse og matche. Sett fra Adornmonde, ca 672 kroner.

© Revolve

Jeans får jeg aldri nok av, denne modellen fra GRLFRND jeans er så kul med splitt nederst!

Jeans fra GRLFRND jeans, ca 1383 kroner.