© Zap PR

Karl Lagerfeld lanserer skokolleksjon i Norge

En liten touch av Chanel og Fendi, med feminine detaljer - endelig er de her!

Hva er det Karl Lagerfeld ikke designer? I løpet av hans lange karriere har han designet både dame- og herreklær, og tilbehør som vesker, klokker og solbriller - under både Chanel og Fendi. I tillegg har han også sitt eget selvtitulerte merke, Karl Lagerfeld. I 2015 åpnet han sin egen flagshipbutikk i Paris. Nå kommer endelig skokolleksjonen hans til Norge, og er å finne i butikk fra og med august.

Fikk du med deg: Gucci lanserer nytt produkt

© Zap PR

Costume ble invitert til den eksklusive lanseringen i Stockholm, hvor vi fikk servert vegetar- og økologisk mat på Rutabaga, omringet av skokolleksjonen til Chanel-designeren. Samtlige av skoene er designet i Lagerfelds tilsyn, sammen med hans kreative direktør. Skoene er formet etter den klassiske og elegante inspirasjonen fra Chanel, og lekenheten og originaliteten fra Fendi.

Leste du denne? Disse kjolene vil vi ha NÅ

© Karl Lagerfeld

Blant høstkolleksjonen kunne vi se tegn til print og flere feminine detaljer. Samtlige av skoene er også tydelig inspirert av Chanel-historien, hvor både broderier, lenker og duse toner er fremstilt på flere av modellene. Både ballerina-skoene og vansene har særegne detaljer, som er med på å sprite opp et hvert antrekk.

Leste du? Vårskoene som gjelder nå

Som en av verdens mest berømte motedesignere er Karl Lagerfeld globalt kjent for sin ambisiøse og banebrytende påvirkning i trendbildet. Hans ikoniske motehus er fylt av kreative klær og tilbehørskolleksjoner innenfor luksussegmentet - skokolleksjonen hans er intet unntak. Vi gleder oss til å se skoene her til lands!

*Vi gjør oppmerksom på at deler av kostnadene i forbindelsen med denne artikkelen, er dekket av Zap PR. Alt som publiseres, er likevel vurdert på et fritt og uavhengig journalistisk grunnlag.

Restaurant Rutabaga

© Zap PR