© Getty og produsentene

Kendall Jenners drøm er blitt virkelighet

Victoria's secret får en ny engel!

Du trodde kanskje å gå undertøysvisninger ikke var status for en fashionmodell? Det finnes noe unntak, og Victoria's Secret-shows er det største. Via sin instagramkonto, annonserte Kim Kardashians lillesøster at hun blir ny ”engel”.

Mye har skjedd i livet til den 20 år gamle Kendall siden hun spredte vingene og fløy ut av Kardashiansleiren for snaue to år siden. Hun er blitt en av verdens mest populære på sosiale medier, og motehusene står i kø for å booke henne.

Med undertøy, sportstøy, kosmetikk og smellvakre ambassadører har merket som begynte med små intime plagg vokst til å bli en av Amerikas største innen sin kategori, takket være visningen som årets høydepunkt blant kjendiser og TV-publikum.

Det er de mest populære, sprudlende, og ofte veldig sexy modellene som blir booket til visningen. I fjor var Karlie Kloss, Adriana Lima og Jordan Dunn med på å skape et forrykende show da de med englevinger på ryggen, spradet ned catwalken mens de kastet rundt med slengkyss i ekte Victoria’s Secrets stil, til neste år blir det Kendall sin tur.