Kim Kardashian i Opérasport
© Wenn.com

Kim Kardashian legger sin elsk på nytt dansk merke

Opérasport har bare eksistert i en måneds tid, men merkets sexy design er allerede godkjent av Kim Kardashian

Det har bare gått en måned siden den danske stylisten Stephanie Gundelach avduket sitt nye prosjekt: klesmerket Opérasport, som er stiftet i samarbeid med designer Awa Malina Stelter.

Opérasport lager klassiske plagg i bærekraftige materialer, som får en sexy og sporty stil i form av fargevalg og utskjæringer.

Denne kombinasjonen falt i god jord hos Kim Kardashian, som 24 timer etter merkets lansering bestilte alle deres ribbestrikkede silketopper og en rød kjole.

Nå har Kim blitt sett i en av de røde toppene, og det vekker naturligvis begeistring hos Opérasport:

  • Det var helt surrealistisk å se Kim i vårt design. Hun så jo fantastisk ut i det antrekket - toppen vår var jo omtrent skreddersydd til henne, forteller Stephanie Gundelach, og fortsetter:

  • Vi har jo nesten akkurat åpnet og turte jo ikke håpe på at hun ville bruke plaggene, når man tenker på alle de valgmulighetene hun har. Det var en enorm bekreftelse for oss, og en følelse av at vi er på rett vei.

Stephanie Gundelach og Awa Malina Stelter, kvinnene bak Opérasport.

© Opérasport

Den røde toppen var utsolgt før Kim Kardashian ble foreviget i det danske designet, men på grunn av all oppmerksomheten kan den igjen bestilles på Operasport.net.

  • Vi hadde ikke planer om å bestille et ekstra lager i den fargen, men etterspørselen gikk helt amok etter hun ble sett i den. Derfor har vi bestemt oss for å åpne for forhåndsbestillinger så vi kan imøtekomme den store etterspørselen, som også er i tråd med vår strategi om å ikke overprodusere, sier Stephanie Gundelach, som også har merket at bildet av Kim har skapt stor internasjonal interesse.

Opérasport kommer med nye kolleksjoner hver 3. måned. Neste kolleksjon kommer i februar, og hvem vet, kanskje Kim vil skaffe seg den også?