Kjendisene elsker det norske klesmerket Soohia

Anne Sofie Falkenaas står bak det nye, eksklusive og norske klesmerket Soohia.

Soohia, er et nytt norsk motemerke designet av Anne Sofie Falkenaas. Designet er enkelt, tidløst, elegant og med behagelige passformer. Kjolene og skjortene er laget av de mest eksklusive kvaliteter i italiensk bomull og silke, med de vakreste håndsydde broderier utført av syersker i Marokko, som syr mesteparten av kolleksjonen for hånd.

– Tanken, og konseptet bak mitt design var å skape plagg jeg hadde savnet her hjemme, og lett etter på reise. Mitt ønske er å skape skjønnhet, plagg du alltid vil føle deg vakker av å bære, forteller designer Anne Sofe Falkenaas.

Leste du denne? 8 hvite sommerkjoler vi vil ha med i feriekofferten.

Etter Anne Sofie lanserte Soohia tidligere denne våren har responsens vært enorm. To av Norges fremste singer/ songwriters, Maria Mena, og Ina Wroldsen elsker kjolene til Anne Sofie. Også flere kjendiser har postet bilder på Instagram der de bærer designerens tidløse design. Bloggerne Marianne Theodorsen, og Sophie Elise er fans av den nye norske merket.

Moteinteressert? Les flere saker HER.

© Ina Wroldsen_Instagram Soohia_Instagram Sophie Elisa_Instagram
© Marianne Theodorsen_Instagram

– Kjolene er designet for å passe alle aldersgrupper, og kan pyntes opp med høye hæler, eller ned med lave sko. I kolleksjonen følger også forskjellige belter som er med på å skape varierte utrykk, avslutter Anne Sofie.

Soohia selges i klesbutikken Nr.9 på Frogner, og via nettbutikken Soohia.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og hold deg oppdatert i alt som skjer i moteverden, og bli invitert til våre VIP-kvelder!