Kjendisenes kuleste Coachella-antrekk!

Antrekkene ble bare kulere og kulere når kjendisene ankom en etter en på årets Coachella. Se alle de beste festivalantrekkene her!

Jourdan Dunn © @coachella_celebrity go @officialjdunn
1 / 11

Jourdan Dunn

Jourdan Dunn overrasket med sin nye hårfarge. Hun gikk for en grå-blå ombré, og vi kan ikke si annet enn at det er perfekt til festival-looken. De sporty og lettkledde antrekkene passet bra til det varme California-været.

På bildet til høyre poserer hun sammen med venninnene Jasmine Tookes, Gigi Hadid og Shanina Shaik.

Kendall og Kylie Jenner © @luxuriesdreams og @coachella_celebrity
2 / 11

Kendall og Kylie Jenner

Kylie er kjent for sine mange hårfarger og frisyrer, og til denne anledningen farget hun det rett og slett helt turkis. Søsteren Kendall Jenner er ikke like vill når det kommer til sminke og hår, men den unge modellen kan virkelig å kle seg til festival! Lange skjørt og shortser, store smykker og frynser er bare litt av det Kendall Jenner imponerte med.

Alessandra Ambrosio © @alessandraambrosio og @coachella_celebrity
3 / 11

Alessandra Ambrosio

Ingen kler festivalstilen bedre enn Alessandra Ambrosio. Frynser, semsket skinn, jordfarger og kult tilbehør - ja, antrekkene hennes har alt!

Gigi Hadid © @nytimesfashion og @coachella_celebrity
4 / 11

Gigi Hadid

Den spirende modellen Gigi Hadid gikk for en naturlig sminke-look og delikate farger og teksturer i antrekkene. Hun matcher også kjæresten, Cody Simpson, og man kan trygt si at antrekkene deres klaffer fint til anledningen.

Kate Bosworth © @coachella_celebrity og @katebosworth
5 / 11

Kate Bosworth

Kate Bosworth ankom festivalen i en hvit, enkel kjole og stylet den opp med detaljrik jakke, semskede ankelstøvletter og kule pilotbriller.

Alexa Chung © @chungalexa
6 / 11

Alexa Chung

Alexa Chung går for en mer romantisk hippie-look med sin delikate, hvite kjole og det enkle tilbehøret.

Paris Hilton © @coachella_celebrity
7 / 11

Paris Hilton

Paris Hilton var side om side med søsteren, Nicky Hilton, og de matchet i sommerlige, fargerike kjoler og trendy solbriller.

Fergie © @fergie
8 / 11

Fergie

Fergie sto både på scenen og var blant publikum under festivalen. Hun gikk for et antrekk med trendy frynser, denimshorts og jordfarger. Vi elsker den bohemske stilen hennes!

Chiara Ferrgani © @NYtimesfashion
9 / 11

Chiara Ferrgani

Chiara Ferragni omfavner sesongens blomstertrend, og pynter antrekket med en kul hatt, og ikke minst den kule hippie-inspirerte Chanel-vesken.

Beyoncé © @beyonce
10 / 11

Beyoncé

Beyoncé ser fantastisk ut som alltid, og ankom Coachella i et laidback og bohem-inspirert antrekk.

Chanel Iman © @coachella_celebrity
11 / 11

Chanel Iman

Modellen Chanel Iman gikk for et kult og laidback antrekk med runde, trendy solbriller, kimono, bikini og hofteveske. Hun har også gått til innkjøp av en av sommerens største skotrender, nemlig gladiatorsandalene.

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev