© Pinterest/Anna Stokland/@lifeofboheme (Instagram)

Leopardprint gjør comeback

Man sier at katter har ni liv. Leopardmønsteret derimot, er udødelig.

Noen vil si det er på grensen til harry, andre har lagt elsk på mønsteret fra dag en. Ja, leopardprintet er både elsket og hatet, men er absolutt verdt å rette oppmerksomheten mot denne sesongen (og neste...). Influencere og motepersonligheter har for lengst omfavnet trenden, og bruker leo-printet i sommergarderoben, gjerne med en stråveske og med sandaler.

Under moteukene i februar, var det flere designere som gikk for dyreprintet. Victoria Beckham, Michael Kors, Calvin Klein og Tom Ford hadde alle en ting til felles: kjærlighet for leoparden. Sistnevnte gikk for en litt mer drastisk vri, og har designet en såkalt statement-dress i rødt og sort leopardmønster. Ikke nok med det, men dressen er i tillegg i paljetter. Victoria Beckham går for den klassiske looken, mens Calvin Klein er hakket mer vågal, og kjører hodeplagge i den populære mønsteret. Vår favoritt er likevel kåpen, signert merkets kreative direktør, Raf Simons.

Selv om Christian Dior en gang skrev “If you are fair and sweet don’t wear it” - synes vi likevel du skal prøve den frem til du å finner din favoritt, enten det er en hatt eller et skjørt.

(Se shoppinginspirasjon nederst i saken)

Calvin Klein
© Anna Stokland
Victoria Beckham
© Anna Stokland

Det er ikke bare catwalken som bestemmer trendene. I dagens samfunn har vi også Influencerne som påvirker like mye som designerne. Logger man på Instagram er det lett å se om en trend er på vei opp (eller ned). I sommer har det ikke vært få bilder av leopardmønster og brune ben. Bloggerne Lucy Williams og Marta Cygan har for lengst investert i sesongens aller mest trendy mønster. Selv om man skulle tro at leopardmønster er forbehold årstiden som er hakket kaldere, er det minst like pent om sommeren!

Leste du: 12 flotte sommerkjoler!

© f.v. @mayastepper/@lucywilliams02/@adenorah (Instagram)

Dette er plaggene vi ønsker oss nå: