Klokkemerket du bør kjenne

Vi elsker vintagepreget på disse klokkene!

Det dekorative tilbehøret rundt håndleddet har fått en større betydning de siste årene og kan sprite opp et hvert antrekk. På markedet i dag finnes det flust med modeller, men klokkene fra Daniel Wellington faller vi alltid tilbake til. De er diskret og tar ikke oppmerksomheten fra antrekkene dine.

Daniel Wellington har alltid ønsket å skape autentiske, ekte og orginale klokker som appellerer til de med god smak. Designet er tidløst og tåler stadig skiftende trender.

Men hva er historien bak Daniel Wellington?

Vintageklokker

Det var et tilfeldig møte ute i den store verden som inspirerte til ideen om Daniel Wellington. På denne turen møtte grunnlegger, Filip Tysander, en britisk mann med en upåklagelig, men likevel diskré stil. Mannen hadde en spesiell forkjærlighet for å bruke vintageklokkene sine med gamle, værbitte nato-remmer. Navnet hans? Daniel Wellington.

Inspirert av Daniel Wellingtons tidløse stil bestemte Filip seg for å lage sin egen serie med klokker. Minimalistisk og raffinert, det klassiske designet med utskiftbare stropper som fortsatt er en del av signaturen til Daniel Wellington.

Designet

Daniel Wellington elsket å bruke klokkene sine på gamle nato-remmer. Flilip likte denne kombinasjonen så godt at han inkorporerete ideen i sin egen klokkeserie. Det var avgjørende for ham å lage en moderne, men klassisk klokke. Han ønsket et rent og minimalistisk design som ville komplementere de ulike mønstrene og fargene.

Etter at han kom tilbake fra reisene, satte Filip seg ned og begynte å se på forskjellige prøver og fargekombinasjoner. Det var viktig at han elsket klokken selv, ellers kunne han aldri selge den og være stolt av den. Sakte, men sikkert landet han på en modell – den var tynn, elegant og rund. Et vitnesbyrd om minimalistisk skandinavisk design, med presisjonen og nøyaktigheten til et japansk urverk.

Dette klassiske, men likevel forfriskende, skarpe designet kan mikses og matches sømløst med merkets fargerike nato-rem, den smarte lærremmen og den lekre mesh-remmen.

Den nye klokken

Daniel Wellingtons historie er bygget på den originale, runde urskiven, og merketvaren har lekt med forskjellige former og elementer i klokkedesignet gjennom årene. Målet har alltid vært å utvikle nye konsepter som kan stå alene og passe sammen med nåværende produkter og merkeverdier.

Nå henter de frem den firkantede modellen, Quadro som er inspirert av de slanke og skånsomme elementene fra Petite-kolleksjonen, med et interessant design av signaturskiven for å introdusere Daniel Wellingtons første firkantete klokke som gjør seg godt til hverdagsbruk.