Lady Gagas mange antrekk

6. juni 2011 mottar Lady Gaga prisen som åres stilikon. Se bildene av antrekkene som viser deg hvorfor.

Eksepsjonelle kostymer
1 / 13

Eksepsjonelle kostymer

Stefani Joanne Angelina Germanotta, bedre kjent som Lady Gaga, har blitt et stilikon i moteverden på rekordkort tid. Hun ga ut debutalbumet sitt The Fame i 2008 og ble verdensberømt med hits som Pokerface og Paparazzi.

Utradisjonell
2 / 13

Utradisjonell

Lady Gaga er kjent for sine oppsiktsvekkende, ekstraordinære kleskreasjoner. Her er hun på vei inn til CFDA Fashion Awards der hun vant prisen som årets moteikon.

Snøkrystall
3 / 13

Snøkrystall

Lady GaGa møtte opp til Jingle Ball-konsert i 2008 iført en kjole designet som en snøkrystall. De yndige ankelstøvlettene er fra Christian Louboutin.

Festjente
4 / 13

Festjente

Glad i en god fest! Her er Lady Gaga sammen med partyprinsesse og hotellarving Paris Hilton.

Macs ansikt utad
5 / 13

Macs ansikt utad

Sminkemerket Mac hadde lenge Lady Gaga som sin kampanjemodell. Her er hun på den røde løperen under amfAR Gala i New York i 2010.

I Alexander McQueen
6 / 13

I Alexander McQueen

Lady Gaga under MTV's Video Music Awards 2009. Her har hun på seg en rød blondekjole med matchende hodepynt. Antrekket var fra Alexander McQueens høstkolleksjon for 2008.

Ferskt kjøtt
7 / 13

Ferskt kjøtt

Lady Gaga vakte oppsikt og fikk dyrebeskyttelsen PETA på nakken etter at hun viste seg i dette antrekket under MTV Video Music Awards 2010. Ikledd kun biter av rått kjøtt sydd sammen til en kjole. Designeren bak var Franc Fernandez.

Fargerik
8 / 13

Fargerik

Med spesialdesignede solbriller og knallfarget hår er Lady Gaga klar til fest. Et noe mer påkledd antrekk enn hva vi vanligvis er vant til å se henne i.

Nagler
9 / 13

Nagler

Lady Gaga i aksjon! Her opptrer hun på den amerikanske Tv-kanalen ABC's "Good Morning America» i Central Park i mai 2011.

Snøhvit
10 / 13

Snøhvit

Lady Gaga kommer til BRIT Awards 2010 ikledd en snøhvit kjolekreasjon. I ansiktet har hun en spesialdesignet blondemaske på.

I en klasse for seg
11 / 13

I en klasse for seg

Lady Gaga ankommer den 52. Grammy Awards-utdelingen som ble holdt i Staples Center i Los Angeles, Den noe utradisjonelle kjolekreasjonen er signert Armani Prive.

Sølvpiken
12 / 13

Sølvpiken

Gaga opptrer også under selve Grammy-utdelingen, og her har hun selvfølgelig gjort et kostymebytte. Om det er enklere å bære dette enn det forrige antrekket, er noe usikkert.

Statement-skoene
13 / 13

Statement-skoene

Lady Gaga i et prinsesseaktig kostyme på vei inn til MTV Video Music Awards i Los Angeles. På seg har hun skoene som Alexander McQueen ble viden kjent for rett før hans død i 2010.

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev