Undertøy til julebordet

Lekkert undertøy til julebordet

Det lille ekstra som gjør antrekket til julebordet komplett.

Vi bruker masse tid og penger på å finne det perfekte antrekket til julebordet. Alt må stemme: antrekket, skoene, vesken, jakken, sminken, tilbehøret og håret. Men mange glemmer å tenke på undertøyet. Julebord med jobb eller vennegjengen blir som regel årets fest, og det er viktig at du føler deg ekstra fin – innerst til ytterst.

Slik velger du riktig undertøy til julebordet

Med lekkert undertøy blir julebordsantrekket komplett. Riktig undertøy er også viktig for hvordan antrekket sitter på kroppen, og ikke minst selvtilliten din. En figurnær kjole ser alltid best ut med undertøy med shaping-effekt under, eller sømløst undertøy som ikke vises gjennom stoffet.

Les også: Mirakelproduktet som fikser huden din på én uke!

Til det riktige antrekket kan det være stilig at undertøyet er i fokus. En topp eller bluse med dyp utringning kan styles med en bh i sort eller hvit blonde, og en undertøysbody kan brukes som topp til bukse eller skjørt med en klassisk blazer over.

I år er det også trendy med strømpebukser med detaljer som netting, søm bak, glitter, prikker og mønster – en kul detalj til antrekket.

Rødt

Lekker rød blondebh
rød sexy blondetruse
rød strømpeholder

Rødt er ikke bare den klassiske "julefargen", men også en av årets aller heteste farger. Rødt undertøy er supersexy og en skikkelig selvtillits-boost. Dette røde undertøyssettet fra Ellos Collection er rett og slett det ultimate undertøyet til julebordet med bh med lukking foran og fantastiske blondetaljer bak. Strømpeholderen er perfekt til et par sorte, tynne stay-ups.

Shaping

shapingbody
Underkjole med hold-in
Spanx til å ha under kjole

Riktig undertøy under festantrekket er viktig. Shapingbodyen fra Spanx er både fin på og funksjonell. En underkjole med shaping-effekt strammer også opp og former, og er perfekt under julekjolen. Spanx har tatt helt av og en shorts med høyt liv strammer opp rumpe, lår og mage. Shortsen har stropper øverst i livet til å feste bh-en i, som gjør at den ikke ruller ned. En shorts med høyt liv gjør at du ikke får den ofte uønskede "pølsen" mellom bh-en og shortsen, men det finnes også mange alternativer med lavere liv, eller shapingtruser.

Blonder

Blondetopp
Shapingtruser med blonder
Blondebody

Blondeundertøy er en klassiker og sorte blonder er perfekt til julebordet. Den myke bh-en fra Ellos Collection har blonder på hele brystpartiet og en superlekker og dekorativ blonderygg. Har du en kjole eller overdel med utringning i ryggen kan det være fint å la denne toppen vises. Style den med en shapingtruse med høyt liv og blondedetaljer for et gjennomført helhetsinntrykk.

Lite er mer sexy på undertøysfronten enn en transparent blondebody. Er du skikkelig vågal, kan du bruke den som topp og style den med sorte dressbukser eller fløyelsbukser med høyt liv og en sort blazer.

Trendy strømpebukser

Lekre strømpebukser

En strømpebukse med kule detaljer kan være prikken over i-en til julebordsantrekket. Sorte, tynne strømper passer til de fleste skjørt og kjoler. Gå for en med synlige sømmer bak, eller sesongens trendy nettingstrømper for det lille ekstra.