© Getty Images og Net-a-porter

Levi's og Net-a-porter gjenoppliver historiske jeans

Levi's og net-a-porter samarbeider for å gjenopplive den klassiske 501 jeansen. Denne kolleksjonen skal bestå av tre deler og lanseres av Net-a-porter 15. mars.

–I mange år har folk kjøpt den ikoniske 501 jeansen, og tatt til symaskinen for å få beina litt smalere. Med den nye 501 CT har vi gjort denne jobben for dem, sier Jonathan Chung, designer for Levi's.

Jeansen som først ble laget i 1890 er nå tilbake i ny modell. Disse jeansmodellene vil være mer slim i beina enn de har vært før, og høyere på livet for en sexy, laidback look. Jeansen som er designet av Octavia Bradford fra Net-a-porter, er håndlaget.

© Net-a-porter

En liten smugkikk på dongeri-drømmen fra denne kolleksjonen.

Denne kolleksjonen er limited edition, og består av tre eksklusive jeans. Hver og en av jeansene har et serienummer på innsiden av lommen, noe som gjør dem til verdige samleobjekter.

–Å se teknologien, innovasjonen og kjærligheten teamet har lagt i arbeidet sitt har vært veldig lærerikt. Vi er så glad for å kunne tilby kundene våre sjansen til å eie et stykke denim-historie, sier Octavia Bradford fra Net-a-porter.