© Linn Linnea / Produsentene

Linn Linnea: – Noen vakre øredobber er løsningen de dagene du ikke vet hva du skal ha på deg

Linn Linnea er en av Norges flinkeste på hår og makeup. Denne høsten gleder hun seg til å fylle sitt nye hjem med vakre ting og investere i en kamelfarget kåpe.

1 / 9

Drømmekåpe

– Jeg gleder meg til å kunne pakke meg inn i varme klær i høst og drømmer om å investere i denne kamelfargede kåpen fra det norske motehuset Holzweiler. Elsker kragen og at den lett kan kombineres med et kult skjerf.
HOLZWEILER 5 800 kr.

2 / 9

Fokus på huden

– Jeg vil ha glød gjennom høsten! Jeg liker å bruke kremprodukter, fordi de gir en fin glød og smelter inn i huden. Min høsthud trenger litt ekstra piff og da er Orgasm Blush i kombinasjon med en primer som gir glød perfekt.
NARS 370 kr.

3 / 9

Hårpleie

– Med temperaturendringer som gir tørrere hud trenger hodebunnen min næring. Jeg får lett irritert hodebunn og da er dette serumet løsningen. Proppfullt av mineraler og vitaminer.
SISLEY 1 615 kr

4 / 9

Ørepynt

– Noen vakre øredobber er løsningen de dagene du ikke vet hva du skal ha på deg. Hold stilen enkel og la øredobbene skinne. Jeg har lyst på et par som disse med perler og organisk form.
MAANESTEN 1 200 kr.

5 / 9

Skandinavisk design

– Vi har akkurat kommet oss i hus etter å pusset opp hele sommeren. Jeg elsker dette barskapet i eik med rene linjer og fine detaljer. Det hadde passet så bra i stuen vår! NORTHERN 24 846 kr.

6 / 9

Sesongens støvler

– Komfortabelt og praktisk. Sånn har det blitt. Disse støvlene dekker mine behov og er akkurat det jeg trenger til høstværet i Norge.
DIEMME 3 153 kr.

7 / 9

Plass til alt

– Jeg har lagt min elsk på denne vesken fra Kenzo. Den har plass til hele livet mitt og mønsteret og fargene er spot on.
KENZO 4 115 kr.

8 / 9

Vakre glass

– Jeg elsker magien til Camilla Prytz og har lyst på disse nydelige kunstglassene hun har laget for Magnor Glassverk. Akkurat hva mitt nye hjem trenger.
CAMILLA PRYTZ, pris på forespørsel.

9 / 9

Skjønnhetsfavoritter

– En stor del av jobben min er å finne nye beauty-favoritter, og akkurat nå klør det i fingrene etter å prøve den nye makeupkolleksjonen til Gucci. Innpakningen vil pynte opp ethvert bad.
GUCCI fra 250 kr.