Lois jeans
© Lois

Lois jeans visning

Det spanske jeans-merket viste frem sin nyeste kolleksjon i Oslo forrige uke. Slengbukser, kordfløyel og semsket skinn var noe av det vi fikk se!

Lois er et spansk jeans-merke som ble etablert på 60-tallet. Det tok ikke mange årene før store moteikon og musikere begynte å bruke buksene, som gjorde at de ble en stor hit.

De jobber hardt for å lage klær som skal være brukbare i alle typer klima og til en hver årstid. De fine passformene og slengbuksene er det de er mest kjent for!

Har du sett? Dette tilbehøret tar av på Instagram!

Lois jeans

Kørdfløyel var å se på mange ulike modeller og i forskjellige farger.

© Lois

Forrige tirsdag var det duket for visning av deres nye kolleksjon, som ble vist i nydelige omgivelser på Holmenkollen restaurant. Kolleksjonen besto av ulike typer materiale, som kordfløyel og semsket skinn. Fasongene var alt fra skinnyjeans til slengbukser. Det var stor variasjon i både materiale, farger og fasong - noe for alle og enhver med andre ord.

Dessverre blir ikke denne kolleksjonen å se i butikk før til høsten, men heldigvis kommer det straks en annen kolleksjon i butikk som er minst like fin.

Les også: De største jeanstrendene for 2018!

Lois jeans
© Lois

De klassiske blå slengbuksen er en typisk Lois bukse. De fleste forbinder merket med nettopp denne ikoniske modellen. I denne kolleksjonen har de tatt utgangspunkt i den klassiske modellen og gjort de om til mer vågale varianter av slengbuksen, som du kan se på bildene over.