Manolo Blahnik har designet vårens mest komfortable sko

I eksklusivt designsamarbeid med BIRKENSTOCK!

Endelig er det offisielt: Komfort møter luksus når Manolo Blahnik og BIRKENSTOCK bestemmer seg for å designe en kolleksjon sammen – og vi får det beste fra to verdener. Kreativitet og godt håndverk settes i høysetet og vi kjenner igjen de ikoniske detaljene som oftest har blitt observert på føttene til Carrie Bradshaw.

– Jeg har eid et par BIRKENSTOCKS helt siden begynnelsen og har brukt skoene i mange år. Jeg er så stolt over dette samarbeidet der estetikken til Manolo Blahnik-universet blir kombinert med hverdagskomforten til BIRKENSTOCK. Det er rett og slett fantastisk, sier Manolo Blahnik i en pressemelding.

– BIRKENSTOCK deler både samme merkevare- og kjernedesignverdier som oss, og det har vært en glede å bringe dette til live i denne kolleksjonen. Skoene har et tidløst preg laget av de beste kvalitetene. Jeg er så fornøyd med resultatet, sier Manolos niese, CEO i Manolo Blahnik, Kristina Blahnik i en pressemelding.

Behagelig og trendy

BIRKENSTOCK er kjent for sine komfortable såler, faste grep og gode holdbarhet på skoene. Nå har de mest ikoniske modellene fått et mer glamorøst utseende, og det ser ut til at dette blir sesongens mest trendy og behagelige fottøy. Skoene er utsmykket med krystaller og kommer i rosa eller blå fløyel og i svart skinn.

Den første lanseringen av samarbeidet blir avduket på på 1774.com, manoloblahnik.com samt utvalgte forhandlere over hele verden fra 24. mars 2022. En ny lansering venter i til sommeren og vi gleder oss til å se resultatet!