Hege Golf
© Hege Golf

Min moteuke: Hege Golf

Modell, stylist og booker på Team Models Hege Golf kaller stilen sin schizofren, og elsker alt som skinner. Se stilen hennes her!

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om ukens høydepunkter. Denne uken slår vi av en prat med Hege Golf, som er både stylist, modell og booker på modellbyrået Team Models.

MANDAG

Hva skal til for at uken din blir vellykket?

  • Jeg må jeg først og fremst få bruk det kreative. Å være småbarnsmor betyr at man må opp tidlig om morgenen, lage matpakke, levere- og hente i barnehagen, leke og mer til. Det er ofte deilig å komme seg på jobb, puste dypt, være meg selv, bruke meg selv og ikke bare være mammaen. Det gjelder også stilen min. Jeg ønsker å fortsette å være kreativ når det kommer til antrekkene mine, selv om det blir oftere sneakers enn høye hæler om dagen, ettersom jeg må løpe etter trollunger.

    En løpetur, skravle med bestevenninna på nabotrappen mens vi nyter at barna er lagt og tar oss et glass vin, pluss en date med kjæresten er et must i løpet av uken. Da er den komplett.

TIRSDAG

Hvis du måtte velge ett plagg i klesskapet ditt, hvilket hadde du gått for?

  • En dressjakke fra Acne med tyllstoff som jeg aldri blir lei. Jeg vant faktisk en Mulberry-veske på Costume Awards som Best Kledde grunnet den jakken, så den har gjort mye for meg.

Jeg er jo ikke så veldig feminin i stilen, men jakken hjelper meg med å føle meg cool. En dressjakke er enkel, men passer både til hverdag og fest. Jeg kan slenge den over jeans og tee for å være casual cool french girl, ta på en hel suit look for å virke streng - eller roe ned søthetskalaen med en kjole. En sikker vinner, som aldri går av moten!

ONSDAG

Hva mener du er sommerens største trend, og hvordan styler du den?

  • Trendene nå er lekene og muligens litt glorete, noe som er perfekt for meg. Mange farger og print betyr at man kan mis-matche. Alt handler om motsetninger. Sporty, men litt romantisk, 90-tallet, men også 70-tallet, glitter og glam. Det er mye å velge mellom, derfor mikser jeg alt.

TORSDAG

Hva er ditt ultimate partyantrekk?

  • Jeg er nok litt schizofren i stilen, så alt handler om humør og om å lage en karakter. Jeg er som kråka, alt som glitrer er topp! Du ser meg aldri i korte skjørt eller med en dyp utringning. Man må ha selvtillit på at blikk og utstråling er nok for å få interesse, ikke tits, lips and ass!

For meg er også sminke viktig. Når jeg går ut, liker jeg å være mer kreativ enn på hverdagene. Jeg elsker å sminke meg, og kan gjerne dukke opp med allslags farger på øyne, leppene eller faktisk øyenbrynene.

FREDAG

Hva har vært ukens største happening?

  • KHIOs avgangsvisning og Vixen Summerparty!