Mine 10 digitale bud: Sophia Lie

Supermodell Sophia Lie (27) deler sine digitale leveregler.

1. FAVORITTNETTSTED:

– Yogavibes.com. Selv om jeg er på reisefot mesteparten av tiden prøver jeg å opprettholde yogarutinene mine hvor enn jeg drar. Det er ikke alltid jeg finner et bra yogastudio, men Yogavibes leverer en god miks av yogavideoer fra forskjellige lærere og skoler. Regelmessig yogatrening sparer meg for nakkeproblemer, holder meg sunn, slank og fornøyd.

2. FAVORITTNETTBUTIKK:

– Jeg shopper aldri på nett. Den eneste gangen jeg shoppet på nett var da favorittstrandkjolen min krympet i vask. Den var kjøpt i Miami, så jeg hadde ikke annet valg. Problemet var bare at jeg kjøpte den i fem forskjellige farger og var allerede lei av kjolen idet jeg fikk pakken. Compulsive, fail.

Fått det med deg? Dette blir den nye it-vesken!

3. FAVORITTBLOGG:

– Jeg leser ikke blogger.

4. BESTE INSTAGRAM:

– @Michelgaubert. Sylskarp humor!

Har du sett? Dette er T-skjorta alle snakker om!

5. BESTE NETTSERIE:

– Bloodline. Det er lenge siden jeg har satt meg ned og blitt så raskt hektet på en serie.

6. FAVORITT-APP :

– Uber og Kayakk. Uber er kegt. Da slipper jeg å styre med taxi på reise, og alle regningene kommer på samme utskrift for tax return-en min i USA som er et like stort mareritt hvert år. Kayakk fordi det er latterlig lett å kjøpe flybiletter der.

Les også: Nå kan du få Chloé-kjolen til budsjettpris!

7. MEST BRUKTE APP:

– Instagram. App-en viser mye humor, men har også blitt veldig jobbinvolvert den siste tiden. Om dagen er Instagram-en min linket opp til porteføljen til modellbyråets hjemmeside, Så man må briefe i vei og være litt mer politisk korrekt enn man pleide. Ellers er Instagram den beste måten å bli oppdatert på, for å se hva venner gjort når man er på reise. Man mister ikke så lett kontakten med folk!

8. MEST UBRUKELIGE APP:

– Jeg har ingen.

Skal du reise? Da bør du sjekke ut disse 10 reisetipsene!

9. MIN DIGITALE LEVEREGEL

– Jeg slår av alle apparater 20 minutter to ganger daglig for å gjøre trancendental meditasjon.

10. MIN DIGITALE UVANE:

– Iphone.

Les også: Dette er sommerens IT-frisyre!