Møt motedronningen Anna Wintour

Visste du at Anna Wintour misliker helsorte antrekk? Bli bedre kjent med Fru Vogue i videoen hvor hun besvarer 73 spørsmål om seg selv.

Fashion Week i New York har kommet til ende, og hvilken måte er bedre å feire en uke med mote og glamour på enn med motedronningen over dem alle? Vi snakker om Anna Wintour.

Vogues sjefredaktør er kjent for sin fantastisk stil og mystiske utseende. Når Anna Wintour ikke styrer slaget på kontoret til Vogue er hun å finne på første rad på de ulike motevisningene, ofte gjemt bak et par gigantiske solbriller. Wintour har ikke et rykte som den hotteste og mest smilende fashionistaen i byen, og det er ingen hemmelighet hvem The Devil Wears Prada er inspirert av ...

Faktisk virker det som at isdronningen ikke er fullt så kald som man kanskje skulle tro. Vi så en morsom utgave av moteikonet hvor hun hev seg på trenden om å helle isvann over hodet - ikledd solbriller og et stilig antrekk. Nå lar Wintour folk komme enda tettere i en videoserie for Vogue hvor hun besvarer 73 spørsmål om seg selv.

Det er litt av et sjeldent syn å se den ellers så privat motedronning åpne opp om sitt private liv. En fem minutters video tar oss bak kulissene hvor vi ser en varmere og morsommere side av Anna Wintour, hvor hun blant annet snakker om sin favorittrett, favorittblomster og hvilket moteord som burde vært forbudt å bruke. I videoen ser vi også supermodellen Karlie Kloss og hører motelegenden Oscar de la Renta. Denne videoen er absolutt verdt å få med seg! Benk deg ned i sofaen og klikk play!