© Acne Studios

Acne Studios åpner dørene i Los Angeles

I dag åpner Acne Studios sin største butikk til dags dato - i downtown L.A.!

De er kjent for sine fantastiske butikker, både med hensyn til interiør og valg av beliggenhet. Nå har Acne Studios gjort det igjen - og åpnet sin største butikk noensinne, i Eastern Columbia Building i downtown Los Angeles.

© Acne Studios

Det svenske designermerket har en lang historie bak seg i å åpne butikker i områder som fremdeles er under utvikling og modernisering, og det samme gjelder her.

  • Det var aldri vår intensjon å åpne i denne delen av Los Angeles, men vi falt for bygningen, i tillegg til muligheten for å åpne noe mer enn bare en flaggskipbutikk, forteller Mikael Schiller, styreleder hos Acne Studios.

Den trettenetasjes høye bygningen er et landemerke fra 1930, som lyser opp det gamle teaterdistriktet med neonlys og en skinnene blank, turkis terrakottafasade. Butikken ligger i første etasje, og strekker seg over enorme 460 kvadratmeter. Her finner du herre- og damekolleksjonene, denim, vesker, tilbehør og sko. Acne Studios kreative leder Jonny Johanssons favorittkaffebar, Ilcaffè i Stockholm, har også fått sin egen avdeling i lokalet.

Et silketrykk prydet med Eastern Columbia Buildings spektakulære terrakotta-, gull- og neonfasade. Bygget ble tegnet av arkitekten Claud Beelman i 1930, og er i dag kjent for å være den eldste og mest anerkjente Art Deco-strukturen i byen.

Butikkonseptet er en moderne tolkning av en kunstners studio, med kontrasten mellom ulike materialer som et sentralt tema.

Ta turen innom neste gang du er i englenes by! Adressen er :

Acne Studios Eastern Columbia Building, 855 S Broadway. Los Angeles. California.