Backstage med Camilla Pihl

I septemberutgaven vår møter du superbloggeren Camilla Pihl på en måte du aldri har møtt henne før. Og nei, da snakker vi ikke bare om bildene.

Fotoopptaket til det 12 siders lange portrettet var både innpakket og sensuelt. Vi tok en prat med Camilla om samarbeidsprosjektet med Bianco som skal lanseres i hele Skandinavia.

Camilla har alltid hatt en drøm om å designe en egen kolleksjon med fottøy som passer til alle anledninger. Derfor var hun spesielt opptatt av å sette sammen en samling av hverdagssko som hun både kunne style opp og ned. Selv kaller hun kolleksjonen for «Modern classics med et lite hint av rock’n roll».

-Det er viktig for meg at man kan gå i gode sko, og at de bare ikke står i hylla og ser fine ut. Derfor har jeg hatt fokus på gode og behagelige lester og eksklusive skinnkvaliteter som tåler skandinavisk vær og føre, forklarer Camilla.

Ved siden av å være en av landets største blogger, er Camilla også modell og smykkedesigner. I likhet med internasjonale suksessbloggere som Elin Kling og Garance Doré har Camilla funnet frem til en balanse mellom deling og tilbakeholdenhet som fungerer først og fremst for leserne, men også for store, kommersielle samarbeidspartnere.

-Det er jo blitt business av alt jeg holder på med, men jeg tror likevel ikke folk er klar over hvor mye jeg jobber, tilføyer Camilla.

Selv om hun sier at hun sjelden opplever å få negative kommentarer på ting hun gjør, kan det virke som om hun allerede hører kritikerne i hodet. Når du likevel sier ja til å avbildes naken på forsiden til Norges største motemagasin, er det av en enkel grunn:

-Det er en jobb, sier hun med trykk på siste stavelse.

Les mer i den eksklusive utgaven som er i butikkhyllene på mandag.