Bianca Ingrosso i designsamarbeid med Nelly.com

Nettbutikken har gått sammen med den populære influenseren om en allsidig og vellykket kolleksjon. Se våre favoritter her!

Den svenske influenseren og forretningskvinnen Bianca Ingrosso, også kjent gjennom realityserien "Wahlgrens verden", inntok tidligere i år rollen som kreativ rådgiver for nettbutikken Nelly.com. Som resultat har hun vært dypt involvert i kampanjene de har laget så langt, og kommer nå med en egendesignet kolleksjon for varemerket NLY.

Kolleksjonen inneholder 32 produkter av både klær, sko og vesker i prissjiktet 249-899 kr, og fargeskalaen er hovedsakelig naturtoner. Ingrosso har designet hver minste detalj når det kommer til både plaggene og kampanjematerialet.

Vi har tatt en prat med den populære influenseren om den nye kolleksjonen, og hvilke tips hun har til leserne når det gjelder å style den.

Hvor har du fått inspirasjon til kolleksjonen?
– Det har vært viktig for meg å skape en kolleksjon med typiske Bianca-stiler, der hvert plagg kan matches og brukes på forskjellige måter. Fargeskalaen er helt i tråd med min egen garderobe, og plaggene vil fungerer sesong etter sesong, i tillegg til at kolleksjonen inneholder noen virkelige it-plagg som føles trendy og kule.

Har du noen favorittplagg fra kolleksjonen?
– Jeg har faktisk blitt litt ekstra glad i "Statement Shirt". Første gangen jeg så prøveeksemplaret så skrek jeg, haha! Det er virkelig en slik showstopper som alle trenger i sin garderobe. Ellers så liker jeg looken der man matcher noen av de litt større jakkene med de stramme PU-buksene. At hvert plagg kan styles med hverandre og er enkle å dresse opp og ned gjør at jeg finner nye favorittplagg i kolleksjonen hele tiden.

Hva betyr kolleksjonen for deg?
– Å skape en egen kleskolleksjon er som en drøm som går i oppfyllelse. Det er min første kolleksjon innen dette segmentet av klær, og jeg er veldig stolt av at alle plaggene utelukkende er designet av meg. Kolleksjonen er et bevis på at man aldri skal slutte å utfordre seg selv. Jeg har virkelig lagt ned hjerte og sjel i denne kolleksjonen for å få den til å føles som meg.

Har du noen tips til hvordan man kan bruke kolleksjonen?
Tør å utfordre deg selv, ha det gøy og test ut nye looks! Jeg håper alle som bruker plaggene fra kolleksjonen kjenner seg sterke og selvsikre. Mote skal jo være gøy og inspirerende, så sats på ulike typer plagg som du kan matche på forskjellig vis og leke med - og ikke glem tilbehøret! Det er med dem at man skaper et helhetelig uttrykk. Have fun!

Kolleksjonen selges eksklusivt på Nelly.com fra 21. september.