Bik Bok med ny jentekampanje

Kleskjeden har forpliktet seg til å finansiere et tre år langt prosjekt ved en barneskole i Vietnam. Les mer om #GIRLSRIGHTTOEDUCATION og hvordan du kan hjelpe her.

I et nytt prosjekt støtter Bik Bok den veldedige organisasjonen Plan Internationals kamp for jenters rett til skolegang - og med det øke sjansen for å forhindre vanlige problemer som barneekteskap, tidlig svangerskap og sykdommer.

65 millioner jenter verden over er nektet sin rett til skolegang, og ifølge en pressemelding håper Bik Bok å bidra til å endre denne virkeligheten ved å støtte Plans prosjekt. Dette ved å bygge og forbedre klasserom i Vietnam for å gi barna den støtten de trenger for å forandre sine egne liv og samtidig samfunnet rundt dem.

Bik Bok har støttet Plan International siden 2012, først og fremst gjennom sin kampanje " Because I am a Girl". Denne høsten har kleskjeden forpliktet seg til å finansiere et tre år langt prosjekt ved en barneskole i Quang Tri i Vietnam, med fokus på å støtte jenters skolegang.

  • En bedrifts viktigste samfunnsansvar er å være lønnsom. Vi er takknemlige for at vår langsiktige samarbeidspartner Bik Bok har forstått dette og integrerer samfunnsansvaret i sin forretningsmodell. Bik Bok kommuniserer med jenter i vesten mens vi kommuniserer med jenter i sør; utvidelsen av vårt samarbeid skal bidra til at enda flere jenter vil få en kvalitetsutdannelse, sier Olaf Thommessen, generalsekretær i Plan Norge i pressemeldingen.

Vil du være med å støtte prosjektet kan du bruke hashtaggen #GIRLSRIGHTTOEDUCATION for å spre budskapet eller donere penger til prosjektet fra denne siden. Dersom du handler i en Bik Bok-butikk mellom 13. og 26. november vil du også ha muligheten til å runde opp kjøpesummen, og gi de ekstra kronene til prosjektet.