Bottega Veneta lanserer online magasin

Inviterer fansen inn i et kreativt og lekende univers.

Fans verden over satt som tente spørsmålstegn da den italienske motegiganten Bottega Veneta i januar i år plutselig forsvant fra Instagram. Etter omfattende spekulasjoner kunne W Magazine avsløre at det ikke var snakk om at merket skulle forsvinne fra sosiale medier, men at de vil bruke digitale plattformer på en ny måte.

Bottega Veneta har vært et av de mest toneangivende motehusene de siste årene, mye takket være engelskmannen Daniel Lee som tok over som kreativ direktør i 2018. Siden den gang har merket opplevd en eventyrlig suksess og vært en klar trendsetter verden over. Nytenkning har vært en sentral del av merkets strategi, som både i design og kommunikasjon ikke er redd for å teste ut nye konsepter og formater.

Til stor glede for alle som opplevde abstinenser etter forsvinningsnummeret på Instagram kommer nemlig nyheten om at det italienske motehuset har lansert et digital magasin som vil komme ut kvartalvis.

Hiphop-legenden Missy Elliot er blant bidragsyterne til den digitale magasinet.

Det første magasinet er et lekende digitalt univers som består av en blanding av motehusets aktuelle kolleksjoner, inspirerende muser, musikalske innslag og surrealistiske installasjoner og motiver. Det er umulig å ikke la seg inspirere av Bottegas eklektiske verden hvor du ikke vet hva som venter deg på neste side.

Hvis du har lyst til å gå på oppdagelse i det kreative magasinet kan du gjøre det her.