© Weekday

Bruno Pieters samarbeider med Weekday

Kleskjeden Weekday får nok en gjestedesigner til å lage en lekker kolleksjon.

Den nyeste designeren som skal samarbeide med Weekday er ingen ringere enn Bruno Pieters. Designeren har skapt en kolleksjon som omfavner hans signaturstil, - frisk, tidløst og sofistikert. Bruno Pieters kolleksjon vil være i alle Weekday-butikker i begynnelsen av oktober.

  • Jeg jobber instinktivt. Med denne kolleksjonen ønsket jeg å lage en svært langstrakt og smal silhuett i kontrast med myke og naturlige materialer. Jeg føler meg sterkt knyttet til arkitektur, men også til naturen, sier Bruno Pieters.

I 2002 lanserte Pieters sin første "ready-to-wear"-kolleksjon som viser hans forkjærlighet for den intrikate skreddersøm. I 2006 vant han både the Swiss Textile Award og Andam Yves Saint Laurent Award for beste designer. Fra 2007 til 2010 ble Bruno utnevnt til kreativ leder for avant-garde linjen Hugo for Hugo Boss.

Prisen på kolleksjonen for Weekday kommer til å ligge på ca. 300 - 1.500 kr. Materialene er i blant annet silke, ull mikser, modal og bomull. Marineblå, svart, brun og elfenben skaper en delikat fargepalett.