Camilla Pihl for Issue 1.3!

Da den svenske Issue 1.3-designeren Madeline von Schedvin skulle fotografere sin første jul- og festkolleksjon var valget av modell enkelt.

- Jeg har fulgt bloggen til norske Camilla Pihl lenge og liker den veldig godt. Jeg kjente med det samme at hun var den perfekte personen til å fronte Issue 1.3, sier Madeline von Schedvin.

Dermed tok den unge designeren kontakt med Camilla Pihl for å presenterte kolleksjonen for henne. Camilla var veldig begeistret for kolleksjonen og takket raskt ja til oppdraget. På bloggen la hun ut bilder fra photoshooten å skrev: ”Har i dag tatt bilder av den fine partykolleksjonen til Issue 1.3 som kommer for salg i November. Jeg sender en stor klem til det svenske teamet. Takk for en hyggelig dag.”

Kolleksjonen lanseres i midten av november på nelly.com og er perfekt for alle som leter etter det ultimate julebordsantrekket. Klærne er trendy og moderne med flere klassiske plagg som den lille sorte, dressjakken, paljettgenseren og aftenkjolen. Åpen rygg, skinn, paljetter, fløyel og sølv er en rød tråd for festsesongens must-haves.